Kaldi Hengelo

Bij Kaldi Hengelo ontvangt eigenaar Erik jou graag in zijn winkel voor de lekkerste koffie en thee van Hengelo.

Wemenstraat 12, 7551 EX Hengelo

074-2569152

hengelo@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 - 17:30

Woensdag

09:30 - 17:30

Donderdag

09:30 - 17:30

Vrijdag

09:30 - 17:30

Zaterdag

09:30 - 17:30

Zondag

Gesloten

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Over Kaldi Hengelo

Kom gezellig langs bij de vestiging van Erik de Velde in Hengelo, om te genieten van koffie in alle soorten en maten. Een espresso, cappuccino of latte macchiato krijg je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Geniet op het terras of binnen bij slecht weer van heerlijke koffie of thee!


Elke koffieboon heeft zijn eigen specifieke smaak, zo is de één zoet en de ander bitter. Bij Kaldi maken wij gebruik van de Kaldi taste, je hebt de keuze uit een milde koffie, een rijke koffie en een sterke koffie. Kaldi heeft koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit die de smaak en aroma ten goede komen.

Koffiemachines

Naast koffie en thee zijn er ook machines te koop bij Kaldi Hengelo. Volautomaat, halfautomaat of Lavazza cupautomaat, Kaldi Hengelo heeft het allemaal! Je kan kiezen uit veel verschillende merken zoals: JURA, SAGE, Nivona of nog veel meer merken van topkwaliteit!


Alles wat met de beleving van koffie te maken heeft vind je bij Kaldi. De lekkerste lekkernijen en het mooiste servies van Poul Pava en Bodum bijvoorbeeld.


Barista workshop

Voor 49,50 p.p. Deelnemen aan een leuke workshop van 2.5 uur. We starten met een algemeen verhaal over de koffie en koffiecultuur. Dan over de verschillende zetmethodes. Daarna mogen deelnemers met de verschillende zetmethodes koffie maken Als afsluiting mag je melk opschuimen met een stoompijpje. Als men naar huis gaat krijgt men een zakje Hengeler blend mee naar huis.  

Koffiemachines en meer bij Kaldi Hengelo