Kaldi koffie en thee Tilburg haalt voorpagina Telegraaf

Kaldi koffie en thee Tilburg haalt voorpagina Telegraaf
februari 17, 2014 Kaldi

Wat begon met een lokaal stukje op de website van Dichtbij.nl groeide rap door en al snel stond de Telegraaf op de stoep om een mooie foto te maken. Deze stond afgelopen zaterdag op de voorpagina in de Telegraaf! Onderstaand het stukje in Dichtbij:

TILBURG – Opgeschuimde melk, een vanille siroopje, espresso, slagroom en vijf amaretti koekjes. Dat zijn de ingrediënten van de Olympische Ireen Wüst koffie die Kaldi Tilburg sinds kort verkoopt. Rianne Burgers van Kaldi Koffie&Thee Tilburg presenteert met trots haar nieuwe koffie.

De vijf koekjes staan voor de vijf Olympische medailles die Wüst tot nu toe op alle Spelen heeft behaald. “Vijf medailles, beste olympische speelster ooit op de winterspelen en wij geven haar graag een speciale gouden koffie”, laat Burgers weten aan Persbureau van Eijndhoven. Aan de koffie kunnen nu nog 3 medailles worden toegevoegd.

Ireen Wüst is dankzij haar gouden en zilveren plak op de 3000 en 1000 meter in Sotsji tot nu toe de meest succesvolle Nederlandse schaatsster op deze Winterspelen. Wüst komt nog in actie op de 1500 en 5000 meter en op de ploegenachtervolging.
Ook andere Kaldi winkels zijn druk rondom de Olympische Spelen. Zo haalde ook Kaldi koffie en thee Spijkenisse de krant, in het AD stond een stukje over zijn lokale Olympische koffie.

Bekijk hier het filmpje over de koffie, gemaakt door Jan van Eijndhoven / PVE

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden