Kaldi koffie in CNCPT store Zwolle

Kaldi koffie in CNCPT store Zwolle
juni 20, 2018 Kaldi

Kaldi opent zaterdag 23 juni officieel de deuren van de CNCPT store in de Klokkensteeg in Zwolle. Miss Nederland zal de officiële opening doen, een groot feest voor lifestylers van nu en de toekomst. In de CNCPT store vind je een kapsalon, waar je onder andere een knip-/kleurbehandeling kunt krijgen, een nagelstudio en de mogelijkheid om gebruik te maken van de waxbehandelingen van de Wax Angels van Delete. Dit allemaal onder het genot van een kop Kaldi koffie of een lekkere lunch.

Totaal concept voor lifestylers in Zwolle

Zwolle is een creatieve stad die behoorlijk in de lift zit. Nieuwe restaurants en horecagelegenheden worden de grond uit gestampt en nieuwe concepten worden geboren. Zo ook het totaal concept van de CNCPT store: een kapsalon, nagelstudio, waxsalon en koffiebar in één. De CNCPT store opent aan de Klokkensteeg 2, in de buurt van het Eiland. In het Eiland bevinden zich verschillende winkels gericht op fashion, muziek, kunst, food en meer. De CNCPT store is een dynamische werkomgeving waar de gast en het personeel centraal staan en waar meerdere ambachten onder een dak zijn vertegenwoordigd. Uniek in zijn soort, gericht op de laatste trends en ontwikkelingen.

Koffie van Kaldi in de CNCPT store

Bij de CNCPT store kun je koffie drinken van Kaldi. Kaldi wil je meenemen in de wereld van koffie en je laten genieten van het zwarte goud. We hebben heel veel verschillende soorten koffie en gaan graag samen op zoek naar de koffie die bij jou past. Kaldi is een uniek retail-horeca concept, je kunt er namelijk koffie drinken, proeven, ruiken, maar ook meteen kopen. Het concept van Kaldi wordt nu nóg veelzijdiger in de CNCPT store. Zo kun je hier bijvoorbeeld een kopje koffie drinken tijdens het krijgen van een knip-/kleurbehandeling door de kapsters van de CNCPT kapsalon en vervolgens je favoriete koffiesoort laten malen om er thuis ook de lekkerste koffie mee te zetten!

CNCPT verheugt zich op de officiële opening. “We staan te popelen om te beginnen en kunnen niet wachten om hier een mooi Zwolsch succes van te maken. Bij ons is het totaalplaatje het belangrijkst. We spelen graag in op jouw behoeftes en hopen dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden