Kaldi Maastricht Achter het vleeshuis

Bram Meulders adviseert je bij Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis graag over de producten in zijn winkel! Van koffiebonen tot espressomachines, bij Bram's Kaldi ben je aan het juiste adres.

Achter het Vleeshuis 25, 6211 GR Maastricht

06-28848062

maastricht.ahv@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis

Over Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis

Achter Het Vleeshuis 25 in Maastricht is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee. Wij informeren je graag over espressomachines. Ook kun je proeven hoe de koffie smaakt die uit onze machines komt. Bram Meulders biedt in zijn winkel een uitgebreide selectie in koffie aan.


Laat je meevoeren door de smaakervaring van Kaldi koffie en thee uit de hele wereld. Ga lekker zitten, lees een krantje of sluit je laptop aan. Bij ons staat een relaxte sfeer voorop. Ook kun je een lekker kopje koffie of thee to go bij ons meenemen.


Heb je een bedrijf en wil je ook op het werk de lekkerste koffie? Dan kun je ook bij ons terecht voor een full-service koffieautomaat met bijbehorende koffiebonen.


Barista Workshops

We geven ook barista-workshops!

Reserveren kan via instagram

of e-mail: maastricht.ahv@kaldi.nl


Reserveren kan van dinsdag tot en met vrijdag, of voor groepen in het weekend.

Tijdsloten: 10:00u tot 16:00u

Duur: 1,5 uur.

Kosten:  € 54,- per persoon

Espressomachines

De lekkerste kopjes koffie maak je gemakkelijk zelf met een van onze volautomatische espressomachines. Wij voeren Jura als hoofdmerk voor het thuis genieten van heerlijke bonenkoffie.


Volautomatisch koffiespecialiteiten bereiden doet u met één druk op de knop met de machines van JURA. Loop eens binnen voor een goed en vrijblijvend advies.