Kaldi presteert in de koffie top 100: beste koffie in Tilburg en de provincie Zeeland!

Kaldi presteert in de koffie top 100: beste koffie in Tilburg en de provincie Zeeland!
september 8, 2014 Kaldi

Vanavond waren de verwachtingen hooggespannen bij de bekendmaking van de Misset Koffie Top 100. Heel koffie minnend Nederland was de afgelopen maanden in de ban van de bezoeken van de juryleden van de Koffie Top 100. Aangekondigd en onaangekondigd kwam de jury langs bij alle 150 genomineerden voor de top 100. Een ieder deed zijn best om de jury in de watten te leggen en te imponeren met de lekkerste espresso’s en cappuccino’s. Het koste de hoofdjury, bestaande uit Jeroen Veldkamp, Joost Leopold, Ronald Huiskamp, Bart Deprez, Radboud Bergevoet en Demian van der Reijden ,behoo15e0c675-8088-4921-a99a-529ccecd76e2rlijk wat tijd om al die koffies te beoordelen, maar uiteindelijk kwam er toch een eindoordeel.

Kaldi is trots te kunnen melden dat 4 Kaldi vestigingen in de koffie top 100 terecht zijn gekomen. Kaldi Amsterdam Herengracht, Kaldi Delft hebben keurig de top 100 gehaald.

Kaldi Goes behaalde een 56e plaats en was daarmee de hoogst scorende koffie venue in de provincie Zeeland, een prachtige prestatie waar eigenaar Marco van Oosten trots op mag zijn! Hij kreeg een mooie oorkonde uitgereikt van de organisatie.

Kaldi Tilburg deed het nog beter met een 34e plaats en daarbij de vermelding dat Rianne Burgers de beste koffie van de stad Tilburg maakt.

Benieuwd waar je Kaldi koffie kunt drinken? Kijk dan op www.kaldi.nl/winkels voor de dichtstbijzijnde Kaldi vestiging.

Kaldi is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee.

 

1 Reactie

  1. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
    Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such info
    a lot. I was looking for this certain info for a very long time.

    Thank you and best of luck.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden