Kaldi Roermond opent zijn deuren

Kaldi Roermond opent zijn deuren
February 7, 2017 Kaldi
Foto van Alex Peperkamp voor een planken met Kaldi koffie

“Ieder product in mijn winkel heeft een bijzonder verhaal, dat ik je graag vertel”, aldus Alex Peperkamp, die aankomende zaterdag zijn deuren in het Limburgse Roermond opent. De afgelopen maanden heeft hij hard gewerkt aan zijn Kaldi koffieloods. Door de industriële look waan je je op de werkvloer, met puurheid en eerlijkheid als troef. “Ik kan niet wachten om jou van een heerlijk kopje koffie of thee te voorzien!”

Er is veel geklust aan de nieuwe Kaldi vestiging, gelegen in het centrum van Roermond, aan de Neerstraat 50. Dit trok behoorlijk veel bekijks: langslopend winkelpubliek en geïnteresseerde winkeliers en kennissen kwamen graag even naar binnen gluren. Het is mooi om te zien dat iedereen zo betrokken was bij het hele proces, dat maakte het klussen leuker en de zin om te beginnen nog groter.

Koffie in Roermond centrum

De gezellige Roermondse binnenstad is erg veelzijdig door de combinatie van veel horeca, gevarieerd winkelaanbod en cultuur, zoals monumenten. Roermond kenmerkt zich door haar vele zelfstandig ondernemers, waarbij vakmanschap en service centraal staan.

De insteek van de nieuwe Kaldi vestiging is de pure individuele koffie- en theebeleving overbrengen in een mix van horeca- en winkelsetting. Je kunt er genieten van een smaakvol kopje koffie, een espresso of een mooie cappuccino. Heb je liever thee? Alex heeft veel verschillende smaken in huis, voor ieder wat wils dus! Daarnaast kun je er ook koffie en thee kopen voor thuis, evenals alle benodigdheden en zoetigheid.

Kaldi Roermond openingsactie

Alex kijkt met vertrouwen uit naar aankomende zaterdag, 11 februari. “Ik denk dat Kaldi een geweldige toevoeging is aan het centrum van Roermond en ik hoop mijn klanten echt te verrassen en verbazen met mijn uitgebreide assortiment, want uiteindelijk doe ik het daar natuurlijk allemaal voor!” Hij verwelkomt je graag, ook nog eens met een spetterende openingsactie. Je maakt tijdens de opening namelijk kans op een Jura C60! Kom vooral even langs en laat je deze mooie actie niet ontlopen…

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden