Kaldi Spijkenisse

Miranda Groen doet er alles aan om het je naar de zin te maken in haar vestiging aan de nieuwstraat. Hier kun je volop genieten van de lekkerste koffie en thee.

Nieuwstraat 5, 3201 EC Spijkenisse

0181-624720

spijkenisse@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 - 17:00

Woensdag

09:30 - 17:00

Donderdag

09:30 - 21:00

Vrijdag

09:30 - 17:00

Zaterdag

09:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

  • Iedere laatste zondag van de maand open van 12:00-17:00Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Spijkenisse

Over Kaldi Spijkenisse

Kaldi eigenaresse Miranda Groen doet er alles aan om het je naar de zin te maken in haar vestiging aan de Nieuwstraat in Spijkenisse. Naast het vertrouwde Kaldi-assortiment thee- en koffiesoorten, kan je hier ook terecht voor exclusieve lekkernijen, cadeau-artikelen, accessoires en espresso-apparaten van topmerken.


“Ik adviseer je graag bij de aankoop van je espressomachine; als officieel verkoopdealer van Jura, Solis en ECM is alle kennis paraat en kan er snel geleverd worden, met de service en garantie die zo’n aankoop verdiend”, aldus Miranda.


Barista workshops

Wij verzorgen ook Barista workshops. Wij doen dit op verschillende data, neem hiervoor even contact met ons op. Aanvang is 19.00 uur. 

Deelname kost € 49,50 per persoon. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Mail voor inschrijving of meer informatie naar spijkenisse@kaldi.nl.

Barista workshops
Mmmm, koffie!

Mmmm, koffie!

Het perfecte kopje koffie: dat is wat Kaldi Spijkenisse haar gasten serveert. Maar wát is het perfecte kopje koffie nu eigenlijk?


We leggen het graag uit aan de hand van de vier m’s van ‘mmmm, koffie!’.  Het perfecte kopje koffie is namelijk afhankelijk van de perfecte omstandigheden op vier gebieden, die in de wereld van koffie worden aangeduid als ‘de vier magische M’s’.


De eerste M staat voor Melange: Bij Kaldi kun je kiezen uit diverse melanges, van mild tot krachtig en zelfs cafeïnevrij. De volgende M staat voor Molen. Door de bonen steeds voor ieder kopje op de juiste maalgraad te malen komen de mooiste smaken uit de bonen in je koffie. Dan volgt de M van Machine. Wij werken met de beste espressomachine ter wereld. Natuurlijk zijn er apparaten waarbij je met één druk op de knop een goede koffie krijgt, maar de machine in onze vestiging is echt de crème de la crème van de espresso-apparaten. Echter, om het perfecte kopje koffie te maken is de laatste van de vier magische M’s onmisbaar: de Mens. Onze barista’s zijn allemaal gekwalificeerd en houden hun kennisniveau up-to-date door trainingen en cursussen.


Je bent van harte welkom om onze koffie te beleven!