Kaldi Weert

Kaldi eigenaresse Janneke Kersten heet jou van harte welkom in haar gezellige winkel in hartje Weert. Loop eens binnen en geniet van Jannake's gastvrijheid én de lekkerste koffie van Weert!

Beekstraat 1, 6001 GG Weert

0495-452313

weert@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 - 17:30

Woensdag

09:30 - 17:30

Donderdag

09:30 - 17:30

Vrijdag

09:30 - 17:30

Zaterdag

09:30 - 17:30

Zondag

Gesloten

  • Iedere laatste zondag van de maand open van 13:00 - 17:30Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Weert

Over Kaldi Weert

Janneke Kersten is het nieuwe gezicht van Kaldi Weert. Zij heet je van harte welkom aan de gezellige Beekstraat in Weert in haar gezellige winkel. De sfeer is rustig en warm door de houten vloer en prettige achtergrondmuziek. Bij Kaldi Weert kun je altijd terecht voor eerlijk advies, hoogwaardige producten, goede service en natuurlijk een heerlijk kopje koffie.


Neem ook eens een kijkje in het Weerter koffie- en thee-assortiment en het fraaie Cabanaz-Servies! Janneke hoopt je snel te mogen begroeten. Tussen het winkelen, studeren door of gewoon om te genieten van heerlijke koffie en thee.


Originele cadeaus bij Kaldi Weert

Originele cadeaus

Ga je naar een verjaardag, trouwfeest, jubileum of wil je iets leuks/lekkers meenemen voor familie- of vriendenbezoek? Een ‘kant-en-klaar’ of zelf samengesteld koffie- of theepakket vol heerlijkheden valt altijd zeer in de smaak. Wij helpen je graag! 

Reinigingsmiddelen koffiemachines bij  Kaldi Weert

Reinigingsmiddelen koffiemachines

Voor o.a. Jura, Siemens, Bosch, Philips Saeco en alle halfautomaten heeft Kaldi Weert de reinigings- en ontkalkingsmiddelen in huis. Zo blijft jouw koffie altijd lekker smaken.

JURA Premium Dealer Kaldi Weert

JURA Premium Dealer

Kaldi Weert is een Jura Premium Store. Dit betekent dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espresso machines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Heb je advies nodig of wil je testen welke machine het best bij je past? Wij helpen je graag!