Kaldi Zwolle

Anita Meekers helpt haar klanten graag met de juiste keuze qua koffie en thee. Anita is al jaren een vertrouwd gezicht in de Kaldi winkel in het hart van Zwolle.

Luttekestraat 50, 8011 LS Zwolle

038-4290577

zwolle@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30

Dinsdag

10:00 - 17:30

Woensdag

10:00 - 17:30

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:30

Zondag

Gesloten

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Zwolle

Over Kaldi Zwolle

De Kaldi winkel in de Luttekestraat in Zwolle is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.


Anita Meekers heet je van harte welkom en nodigt je daarom ook graag uit om deze passie te ervaren. Tussen het winkelen of studeren door of gewoon om te ontspannen van heerlijke koffie en thee. We hopen je snel te mogen begroeten!


Kaldi Zwolle Koffie to-go

Koffie to-go

Wist je dat je bij Kaldi Zwolle ook heerlijke koffie to go kan halen? Kom langs in de winkel voor het uitgebreide aanbod.

Espressomachines kopen in Zwolle

Espressomachines

Naast heerlijke koffie en thee verkoopt Kaldi Zwolle ook espressomachines, onder anderen van de merken Jura, Sage, Lavazza en Mocca Masters. Kaldi Zwolle is officieel Premium JURA dealer.

Espressomachine Reiniging en onderhoud Kaldi Zwolle

Reiniging en onderhoud

Op zoek naar reiniging en -onderhoudsproducten voor je espressomachine? Of reparatie en/of onderhoud? Ook hiervoor je kun je terecht bij Kaldi Zwolle!