Kaldi’s nieuwe Black Goat Robust koffie

Kaldi’s nieuwe Black Goat Robust koffie
januari 20, 2017 Kaldi
Tekening van Black Goat: een geit die een berg op loopt

De afgelopen weken zagen we al het een en ander via Social Media voorbij komen. Krijgt Kaldi een nieuw logo? Nee. Krijgt Kaldi een nieuwe naam? Ook niet. Nee, Kaldi krijgt een nieuwe koffiesoort. De Black Goat Robust: een 100% Robusta, voor de échte krachtpatser. Vanaf week 4 in 2017 verkrijgbaar in de Kaldi vestiging bij jou in de buurt.

100% Robusta koffiebonen

Voor de echte krachtpatser? Hoezo? Binnen de koffie-industrie zijn de twee meest gebruikte koffiesoorten de Arabica- en de Robustaboon. Het grootste verschil zit hem in de smaak: de Robusta is krachtiger van smaak dan de Arabica. Tot nu toe verkocht Kaldi alleen nog maar 100% Arabica koffie of melanges van Arabica en Robusta. De Black Goat is echter gemaakt van drie verschillende Robustabonen en kent daarmee een zeer krachtige smaak. Door een krachtig brandproces is de koffie intenser dan ooit.

Black Goat Robust koffie

Kaldi koffie & thee blijft dus gewoon Kaldi koffie & thee. De Black Goat Robust koffie is vanaf volgende week verkrijgbaar voor een verkoopprijs van slechts €6,95 per 250 gram. Laat je ons weten wat je er van vindt?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden