True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie cups

koffie cups

Kaldi heeft een breed assortiment smaken koffiecups voor Lavazza A Modo Mio koffiemachines. Er zijn negen verschillende maar allemaal lekkere smaken koffie te verkrijgen. Lavazza A Modo Mio koffie cups kun je kopen in één van de Kaldi winkels, of online in de Kaldi webshop.

De Kaldi collectie koffiecups voor Lavazza A Modo Mio Apparaten bevat de volgende overheerlijke smaken die allemaal verpakt zijn per 16 cups.

Lavazza A Modo Mio Passionale.kaldicup

Een espresso met een heerlijk krachtige en volle smaak. Gemaakt met 100% Arabica Melange en gecombineerd met gedroogd fruit.

Lavazza A Modo Mio Lungo Dolce.

Caffe Crema Dolcemente koffiecups brengen een romig zachte kop koffie.

Lavazza A Modo Mio Dek Cremoso.

Cromosamente Dek is een een zachte cafeïnevrije espresso met heerlijke geuren. Deze cups zijn gemaakt van Braziliaanse Arabica.

Lavazza A Modo Mio Tierra.

Een intens donkere koffie met een klein vleugje chocolade. Dit en de gebruikte Arabica zorgt voor een heerlijke koffie.

Lavazza A Modo Mio Delizioso.

De Lavazza A Modo Mio Deliziosamente cups geven een heerlijk melange met een fijne ronde smaak. Een aroma van witte druiven gedroogd fruit en zacht geroosterde Arabica uit India. Een heerlijk zachte espresso.

Lavazza A Modo Mio Intenso.

De Mio Intensamente is een lekkere mix van koffiesoorten uit Zuidoost Azië, accenten van kruiden en Arabica uit Brazilië en koffies uit India. Dit alles geeft een espresso met een heerlijke nasmaak.

Lavazza A Modo Mio Soave.

Een verfijnde koffie met fleurige aroma’s, heerlijke geur en zoete smaak. Een heerlijk milde espresso voor elk moment van de dag.

Alle verschillende varianten Lavazza A Modo Mio koffiecups voor de lekkerste koffie vindt je op de Kaldi webshop. Naast Koffiecups koop je op de Kaldi webshop ook de Lavazza A Modo Mio Koffiemachine. Dit is een machine met een vernieuwende extractie technologie, waardoor de lekkerste koffie kan worden bereid.

Clarico-Full Image

Lavazza A Modo Mio assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.