Koffie dropshipping | Kaldi Koffie & Thee
True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Meer dan 20 Kaldi vestigingen 

Koffie dropshipping

Door de tijd heen is de term ‘dropshipping’ steeds bekender geworden. Ook Kaldi biedt dropshipping aan. Maar wat is dropshipping precies en wat kun je ermee?

Wat is dropshipping?

Bij dropshipping gaat het om doorverkopen van producten. Iemand heeft een eigen webshop waarin hij of zij verschillende producten aanbiedt, dit kan van alles zijn, maar bij Kaldi focussen we ons natuurlijk op koffie. Via de webshop worden er producten besteld. Vervolgens verzendt de eigenaar van de webshop de producten via, in dit geval Kaldi, naar de klant.

Bij dropshipping heeft de webshopeigenaar dus geen opslagplaats nodig, wat een groot voordeel is. De webshopeigenaar is wel verantwoordelijk voor hoe het product uiteindelijk bij de klant aankomt. Het is daarom verstandig om van tevoren goede afspraken te maken over het verzenden van pakketten, zodat dit op een goede manier gebeurt.

Kaldi en dropshipping

Zoals benoemd is dropshipping via Kaldi ook mogelijk. Uiteraard zijn daar voorwaarden aan verbonden. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@kaldi.nl


Benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan het onderstaande formulier in.

Velden met een * zijn verplicht.

Download hier de Algemene voorwaarden 

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.