Lavazza koffiecups

Wat is Lavazza?

 

Lavazza is een leverancier van espresso koffie, marktleider in Italië en wereldwijde exporteur. Bij Kaldi vind je de koffiebonen bestellenLavazza koffie in de vorm van koffiecups. Lavazza selecteert ieder jaar de beste koffiebonen op plantages over de hele wereld, voor de lekkerste melanges. De harmonie van de verschillende koffiemelanges ontstaat doordat er verschillende soorten koffie (Arabica en Robusta bonen) worden gemengd, met verschillende bewerkingswijzen (gewassen of natuurlijk), afkomstig uit verschillende landen. Hierdoor heeft Lavazza uitgebalanceerde koffies met een heerlijke aroma en body als gevolg.

Waar kan je Lavazza cups kopen?

De Lavazza capsules zijn koffiecups die alleen in Lavazza machines passen. Wij hebben op onze webshop keuze uit de Lavazza A Modo Mio Fantasia (zwart en rood) en een Lavazza A Modo Mio Magia (Creme wit). Beide modellen zijn ideale espressomachines voor iedere koffie liefhebber. Als je eenmaal een Lavazza machine hebt, kun je kijken naar de beste capsule die past bij jouw smaakvoorkeur. De cups verschillen in smaak en/of krachtigheid van de koffiebonen. Op onze webshop staan 10 verschillende capsules die je kunt gebruiken voor je eigen Lavazza koffiemachine. Daarnaast kun je ook bij al onze Kaldi vestigingen terecht voor de koffiecups van Lavazza. Ben je benieuwd naar de verschillende smaken? Hieronder staan onze capsules beschreven:

Welke Lavazza soorten zijn er?

Lieve

Dit is de smaak Lieve voor Lavazza A Modo Mio. Door de maling krijgt de koffie uit deze cup een fluweelzachte en constante smaak. Als je van zoete koffie houdt is dit zeker een aanrader! De smaaksterkte van Lieve staat op 2 van de 5 sterren en is hiermee gemiddeld sterk.

 

 

 

 

Magia

De Lavazza A Modo Mio Magia Espresso is fruitig, zeer aromatisch, vol van smaak en een veel verkochte koffie bij Kaldi voor de Lavazza A Modo Mio espressomachines. De 100% Arabica koffie kent fruitige en bloemige tonen. De smaaksterkte van dit product kent 4 van de 5 sterren.

Let op: dit is een nieuwe verpakking met 12 capsules i.p.v. 16!

 

 

 

Passionale

Deze Arabica koffie zorgt voor een krachtige volle smaak voor een intense espresso. Deze cups zijn dus geschikt voor de echte espresso liefhebber! De koffie heeft intense smaaktonen van karamel en chocolade. De krachtigheid is zeer sterk en wordt gekenmerkt door 5 sterren.

 

 

 

 

Delizioso

De Delizioso koffie is een 100% Arabica koffie waarin aroma en kracht perfect in balans zijn. De koffie heeft een zwacht en zoet bouquet van bloemige noten. De krachtigheid is normaal, vandaar dat de koffiesterkte met 3 van de 5 sterren wordt weergegeven.

 

 

 

 

Dek Cremoso

Deze cups bevatten een cafeïnevrije koffie met een volle en evenwichtige smaak. Voor een heerlijk sterke espresso biedt Kaldi de Dek Cremoso cups aan voor de Lavazza A Modo Mio machines. Voor een intense, langdurige nasmaak, met een zoet en evenwichtig smaakprofiel ben je met deze cafeïnevrije koffie aan het juiste adres.

 

 

 

 

Tierra

Als je op zoek bent naar een intens donkere koffie is de Lavazza A Modo Mio Tierra echt wat voor jou! Met een onmisbaar vleugje chocolade maakt dit de perfecte koffie voor jou. De 100% Arabica koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd, wat inhoudt dat de koffie duurzaam is ontwikkelt en staat voor een betere levenskwaliteit voor een groot aantal telers van topkwaliteit koffie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door modern apparatuur en geschikte hulpmiddelen en milieuvriendelijke technieken voor het telen en verkopen van koffie. De krachtigheid van deze koffie is aangegeven met 4 van de 5 sterren.

 

 

 

Soave

Een zeer lekkere variant voor de Lavazza espressomachines is de Lavazza A Modo Mio Soave. Met een zoete nasmaak is dit misschien precies wat je zoekt! Een milde, zachte en evenwichtige espresso om even bij weg te dromen… De lichte espresso heeft een bloemig en fijn smaakprofiel en is met 2 van de 5 sterren gemiddeld sterk.

 

 

 

 

Dolce

Dit is een 100% Arabica blend met een zoet en geurig aroma. De cup in combinatie met de Lavazza A Modo Mio espressomachine geeft een zoete, romige espresso met een dikke, krachtige cremalaag. De koffie is gemiddeld sterk met een smaaksterkte van 3 sterren.

 

 

 

 

 

Intenso

De combinatie van Arabica en Robusta koffiebonen geeft deze koffie een uitgesproken en volle smaak, met kruidige tonen van cacao en specerijen en een sterke nasmaak. De koffie is intens (vandaar ook de naam) en heeft een smaaksterkte van 5 sterren.

 

 

 

 

Divino

De Lavazza A Modo Mio Divino is een melange van hoogwaardige Robusta- en Arabica koffiebonen voor een fluweelzachte espresso met chocolade en cacao tonen en een kleine touch van gedroogd fruit. De koffie is donker gebrand en heeft een smaaksterkte van 5 sterren.

 

 

 

 

Omdat de Lavazza A Modo Mio cups zo verschillend zijn is er altijd wel een soort die echt bij jou past! Koop je eigen Lavazza koffiemachine en geniet makkelijk en snel van de lekkerste Italiaanse koffie. Als je kiest voor de Lavazza A Modo Mio cups kies je voor kwaliteit en gemak. Je zet je koffie met een eenvoudige koffiemachine waar je een cup in doet en met één druk op de knop de lekkerste kop koffie maakt. Genieten maar!

 

 

 

koffie webshop

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden