True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie op kantoor

Koffie is een belangrijk onderdeel op het werk. Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende smaken koffiebonen en valt er dus veel te kiezen. Voor veel mensen is koffie op kantoor erg belangrijk. Iedereen op de werkvloer heeft wel een mening over de smaak en kwaliteit van de koffie. Met je koffie straal je iets uit over je bedrijf en de waarde die je hecht aan kwaliteit en waardering van medewerkers en relaties.

Goede koffie op kantoor

Als bedrijf goede koffie op kantoor schenken aan collega’s, klanten en andere relaties wordt steeds Koffiebonen bestellenbelangrijker gevonden. Tijdens een vergadering of overleg met je relatie wil je goede koffie aanbieden.

Kaldi for the Office: koffiebonen voor kantoor

Kaldi biedt ruim 12 verschillende koffies. Sommige zijn afkomstig uit een specifieke regio, andere smaken zijn blend die samen het karakter van de koffie bepalen. Ook bepalend voor de smaak is de smaaksterkte van de koffie. Kaldi hanteert hierin 3 verschillende gradaties. Altijd is de kwaliteit van de koffiebonen en de manier waarop deze gebrand worden, van groot belang. Daar besteedt Kaldi dan ook extra aandacht aan. Kaldi heeft speciaal voor kantoor Kaldi for the Office. Dit is een blend met een smaak die door veel mensen wordt gewaardeerd, tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kun je altijd kiezen voor een andere smaak koffiebonen voor jouw kantoor

Koffiecorner kantoor

Bij uw koffiehoek kantoor treffen werknemers elkaar. Even de benen strekken, een gezellig praatje maken met een collega. De waarde van dit informele contact wordt nog weleens onderschat. Goed contact is essentieel voor een effectieve en prettige samenwerking. Lekkere koffie kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Niet alleen voor kwaliteits koffiebonen, maar ook voor een koffiemachine op kantoor ben je bij Kaldi aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen je graag. 

 Kaldi b2b

Lees ook deze gerelateerde artikelen

Koffiezetapparaat bedrijf

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.