Koffie van de maand: Barista’s Choice

Koffie van de maand: Barista’s Choice
oktober 2, 2013 Kaldi

De naam van de koffie zegt het al, de keuze van barista’s! Het woord Barista is afkomstig uit Italie en het is in Nederland nog niet zo heel lang een begrip in de koffiewereld. Een Barista is iemand die op professionele wijze espressokoffie maakt. Hij heeft zowel de theoretische en technische kennis die nodig is om altijd de beste espresso’s te bereiden.

Tegenwoordig is er steeds meer vraag in Nederland naar Barista’s. Dit blijkt ook wel uit de vele aanvragen die Kaldi krijgt voor het inhuren van Kaldi Mobiel, de mobiele koffiebar op locatie. Een SCAE gecertificeerde Barista komt dan op locatie elke gewenste koffiespecialiteit klaarmaken.

Barista’s Choice

Deze koffiemelange is speciaal door erkende Barista’s  samengesteld. Deze espressoblend bestaat  100% Arabicabonen, de beste kwaliteit koffiebonen. Deze hoge kwaliteit koffiebonen geven de koffie een mooie volle crema en een afgeronde smaak.

De kenmerkende donkere body van de Barista’s Choice komt voort uit een combinatie van de lintung, mandheling, kalossi en flores uit Indonesië en de Ethiopië Sidamo koffiebonen.

Youtube-Kanaal

Voor meer informatie over al onze koffies kunt u terecht op ons youtube-kanaal. Hier krijgt u sfeerimpressies en meer informatie over al onze koffies in het assortiment. Bekijk de Kaldi koffie: Barista’s Choice op Youtube.

Bestellen

U kunt de koffie van de maand: Barista’s Choice direct bestellen op onze website.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden