True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom onze Barista's Choice?

Barista's Choice is een eerbetoon aan de kunst van het koffiezetten. Waarom kiezen voor gewone koffie als je kunt genieten van deze buitengewone creatie?

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram / 1000 gram / 100% composteerbare koffiecups

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Laurier, salie, pure chocolade, walnoot 
Bij elke slok Barista's Choice ontdek je de subtiele tonen van laurier, salie, pure chocolade en walnoot. Het is een smaakavontuur dat je keer op keer wilt ervaren.

Wat maakt onze Barista's Choice bijzonder?

Onze Barista's Choice is met precisie samengesteld voor degenen die een beetje extra verwachten. Met een evenwichtige zuurgraad en een krachtige bitterheid biedt deze koffie een smaakbeleving die je telkens weer zal betoveren.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Waarom wachten tot je in een koffiehuis bent? Barista's Choice brengt de essentie van koffie in je eigen keuken. Geniet van het avontuur van smaken zonder de deur uit te hoeven.

Laat je inspireren door de smaak van Kaldi

Laat je inspireren door de gewaagde smaken van Barista's Choice en ontdek de kunst van koffiezetten. Klaar om je dagelijkse koffieroutine naar een hoger niveau te tillen? Start nu!

Ook beschikbaar in:

 

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram

Clarico-3 Columns Style 2

1000 gram

Clarico-3 Columns Style 2

100% composteerbare koffiecups

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.