True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom Guatemala?

Guatemala, het land van eeuwige lente, waar de koffieplanten in de schaduw van weelderige bergen groeien. In de regio Huehuetenango gedijen onze bonen in de vruchtbare bodem onder de stralende zon. Geteeld met liefde en vakmanschap, biedt onze koffie een fruitige en verkwikkende smaak.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Melkchocolade, amandel, schenkstroop, sinaasappel  
Bij de eerste slok proef je de frisse tonen van melkchocolade, de knapperigheid van amandelen en de zoetheid van sinaasappels. Dit is een koffie die je meeneemt op een reis door de kleurrijke smaken van Guatemala.

Wat maakt onze Bright Colourful Guatemala bijzonder?

Deze koffie betovert met zijn lichte en fruitige karakter. Met een subtiele zuurgraad en verfijnde zoetheid, is het als een wandeling door een Guatemalteeks fruitmarkt.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Je hoeft niet naar Guatemala te reizen om deze exotische smaak te ervaren. Onze zorgvuldig geselecteerde en gebrande koffiebonen brengen de levendigheid van Guatemala rechtstreeks naar je eigen keuken.

Laat je inspireren door de Guatemalteekse warmte

Geniet van elke slok en laat je inspireren door de kleurrijke en hartelijke sfeer van Guatemala. Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.