True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom Rainforest Decaf?

Deze koffie combineert de smaak van weelderige regenwouden met het gemak van cafeïnevrije koffie. Dankzij de Swiss-Water methode geniet je van een koffie die zowel het milieu als jouw welzijn respecteert.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Caramel, zwarte thee, melk chocolade 
Bij elke slok Rainforest Decaf proef je de subtiele tonen van karamel, zwarte thee en melkchocolade. Het is als een wandeling door de tropische bossen, maar dan in je kopje.

Wat maakt onze Rainforest Decaf bijzonder?

Deze cafeïnevrije koffie is een eerbetoon aan de rijke biodiversiteit van de regenwouden. Het combineert een lage zuurgraad met een subtiele bitterheid voor een bevredigende en rustgevende ervaring.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Waarom niet genieten van de natuurlijke schoonheid van Rainforest Decaf in je eigen huis? Laat de smaak van het regenwoud je zintuigen prikkelen.

Laat je inspireren door de smaak van Kaldi:

Laat je inspireren door Rainforest Decaf en ondersteun duurzame landbouwpraktijken. Geniet van de harmonie tussen mens en natuur in een enkele kop koffie. Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.