True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom Ethiopië?

Ethiopië, het land waar koffie zijn oorsprong vindt. In de hooglanden van dit prachtige land, in de Sidamo regio groeien onze koffiebonen te midden van weelderige groene landschappen en onder de stralende zon. Geteeld door lokale koffieboeren met eeuwenoude tradities, biedt onze koffie een smaakervaring die diep geworteld is in de geschiedenis van dit land.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Macadamia, kamille, pure chocolade, zwarte bessen, zoete stro, gedroogde pruimen 
Bij de eerste slok proef je de essentie van Ethiopië. Levendige noten van macadamia, kamille, pure chocolade, zwarte bessen, zoete stro en gedroogde pruimen omhullen je smaakpapillen. Dit is een koffie met een uitgesproken fruitig karakter.

Wat maakt onze Traditional Ethiopian Coffee bijzonder?

Deze koffie onderscheidt zich door zijn complexe smaakprofiel. Met een pittige aciditeit en subtiele nuances in smaak, is het een unieke ervaring. De zijdeachtige body en rijke aroma's vormen een eerbetoon aan de rijke erfenis van Ethiopië.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Je hoeft niet naar Ethiopië te reizen om deze authentieke smaak te ervaren. Onze zorgvuldig geselecteerde en gebrande koffiebonen brengen de essentie van dit historische land rechtstreeks naar je eigen keuken.

Laat je inspireren door de smaken van Ethiopië

Geniet van elke slok en laat je meenemen op een reis door de rijke koffiecultuur van Ethiopië. Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.