True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffieautomaten voor bedrijven

Elke bedrijf heeft wel een koffieautomaat. Vaak een eigen koffiecorner waar consumenten en werknemers een lekker (of vaak helaas nog niet zo lekker) kopje koffie kunnen halen. Het is lastig om koffieautomaten voor bedrijven te vinden. Iedereen wil lekkere koffie en een daarbij passende koffiezetautomaat. Bij het maken van die keuze of voor overige vragen helpen wij jou graag.

Koffieautomaat klein bedrijf

koffiebonen bestellen

Koffieautomaten voor bedrijven zijn er voor grote en kleine bedrijven. Wij bieden diverse merken en kwaliteitsklassen koffieautomaten, onder andere van het kwaliteitsmerk Jura. Er is een groot aanbod aan koffieautomaten voor kleine bedrijven. En er is zeker een koffieautomaat die voldoet aan jouw wensen.

Koffieautomaten grote bedrijven

Koffieautomaten voor bedrijven heb je in veel verschillende formaten en groottes. Bij het leveren van koffieautomaten voor bedrijven is er ook een mogelijkheid om koffie daarbij te leveren. Voor bedrijven hebben wij verschillende koffiesmaken die wij kunnen leveren. Dit zijn vier populaire smaken:

  • Kaldi for the Office: Zachte tinten van karamel, gecombineerd met pure chocolade. Mooi in balans, voor een goede sfeer op de werkvloer! Kaldi Blend: Geniet elk moment van de dag van deze uitgebalanceerde koffie met karamel- en citrustinten. Full Classic of Colombia: Volle, krachtige koffie van 100% Arabicabonen uit het Andesgebergte. Met tonen van noten en chocolade.
  • Sicilian Blend: Waan je in een Italiaanse espressobar met deze krachtige, kruidige, slow roasted koffie.

De keuze voor jouw perfecte zakelijke koffieautomaat

  • Bij de keuze voor een koffieautomaat voor jouw bedrijf is het goed om rekening te houden met het aantal gebruikers. Daarbij kan je denken aan werknemers, klanten en bezoekers. De bereidingstijd per kopje wisselt ook per koffieautomaat en aan de ene machine heb je meer onderhoud dan aan de andere. Verder hebben sommige zakelijke espressomachines extra opties, zoals het kunnen bereiden van melkschuim en het kunnen bereiden van heet water voor thee.

    Ja, neem vrijblijvend contact met mij op.

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.