Koffiebonen voor koffiemachine

Koffiebonen voor koffiemachine
maart 4, 2019 Kaldi

Je hebt hem, je spiksplinternieuwe koffiemachine. Superblij ben je ermee! Maar nu komt de vraag: wat zijn de beste koffiebonen voor een koffiemachine? Uiteraard is kwaliteit zeer belangrijk, maar ook smaak is een factor in de zoektocht naar goede koffiebonen voor een koffiemachine want het moeten niet alleen de beste zijn maar ook de lekkerste koffiebonen voor je koffiemachine.

Welke koffiebonen zijn geschikt voor een koffiemachine

Koffiemachines hebben een bonenreservoir waar je verse bonen in kunt doen. Wanneer je koffiebonen voor je koffiemachine koopt is het dan ook uitermate belangrijk dat je hele koffiebonen koopt in een zak met éénrichtingsventielen. Verder is het een kwestie van smaak. Je kunt alle koffiebonen voor je koffiemachine gebruiken. Ga je voor een zachte koffie met een zoete smaak, of ga je liever voor een pittig kopje koffie met karakter!

Lekkere koffiebonen voor koffiemachine

Bij Kaldi hebben we een ruim assortiment aan koffiebonen voor koffiemachines.

Hoe kun je de bonen vinden die bij je smaak past? Als eerste moet je uitzoeken of je van stevige (bold) of milde (mild) koffie houd. Weet je het niet zeker? Kies dan voor de koffieboon die er tussenin zit (rich).

Daarna is het belangrijk om te bedenken welke soort koffie je wilt gaan zetten. Wil je espresso’s maken met je koffiemachine of geniet je meer van een lekkere verse cappuccino uit je eigen koffiemachine. Uiteraard zijn er ook bonen die je kunt gebruiken voor het zetten van gewone koffie met je koffiemachine.

Elke soort bonen heeft een eigen smaak, ben je nieuwsgierig geworden naar onze smaken? Neem dan zeker even een kijkje op onze webshop! Weet je nog niet helemaal welke bonen je wilt gaan kopen en wil je eerst even proeven? Dat kan! Kom langs in één van onze vestigingen en ontvang deskundig advies over onze bonen.

 

Meer informatie over lekkere koffiebonen:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden