True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Koffiecups voor duurzaam genieten

Koffie Zonder Cupzorgen

100% plant-based,

100% compostable,

100% Kaldi koffie.

Maak jij je zorgen over de impact van plastic koffiecups op het milieu? 
Maak de duurzame keuze met Kaldi's Plant-based, Compostable cups voor milieuvriendelijk genieten. Samen dragen we bij aan een schonere wereld! 

100% plant-based en compostable

Introductie aanbieding! 3 doosjes Kaldi koffiecups voor €9,95!

De Kaldi Nespresso®* Koffiecups zijn nu beschikbaar bij Kaldi, zowel in de winkels als online.


Kaldi Sicilian Blend Koffiecups

Sicilian Blend

Beleef de sfeer van een Italiaanse espressobar met onze krachtige Sicilian Blend, vol tonen van chocolade en noten.

Kaldi Barista's Choice Koffiecups

Barista's Choice

Zelf thuis genieten van echte barista-kwaliteit koffie? Proef de tonen van cacao en de krachtige maar frisse body.

Kaldi Brazilian Style Special Mild Koffiecups

Brazilian Style Special Mild

Een milde koffie met een medium body en tonen van noten uit het zonnige en swingende Brazilië.

 Plant-based Nespresso®* koffiecups

Plant-based Nespresso®* koffiecups

Maak je je zorgen over het overmatige plastic afval van gewone koffiecups? Niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Elke plastic koffiecup draagt bij aan de groeiende plasticvervuiling. De cups belanden vaak op stortplaatsen en in oceanen, waar ze eeuwen nodig hebben om af te breken, met mogelijke gezondheidsrisico's door de chemicaliën in de cups.


Recent onderzoek van de Wageningen University & Research bevestigt dat onze keuze voor 100% plant-based en volledig composteerbare koffiecups een stap in de juiste richting is. Wij streven naar bewuste keuzes met een positieve impact op de planeet. 


Gemaakt van plantaardig plastic

Wist je dat ongeveer 26% van de jaarlijks geproduceerde 311 miljoen ton plastic wordt gebruikt voor verpakkingen, waarvan slechts 14% gerecycled wordt? Dit resulteert in enorme hoeveelheden plastic, zoals de 8 miljoen ton die jaarlijks in onze oceanen belandt.


De Kaldi Koffiecups zijn uniek omdat ze volledig bestaan uit kunststoffen die gemaakt worden van planten (PLA). Dit zijn specifiek suikerriet en suikerbieten die geteeld en geproduceerd worden in Thailand via duurzame processen. In tegenstelling tot gangbare koffiecapsules met aluminium, gebruiken we een plant-based zuurstofbarrière om onze koffie vers te houden, waardoor onze capsules volledig composteerbaar zijn en geen giftige sporen van aluminium bevatten. 


 Koffiecups gemaakt van plantaardig plastic

Koffiecups voor Nespresso®* systemen

Ervaar het gemak en de vertrouwde smaak van Kaldi met onze Nespresso ®*  compatible koffiecups.

Speciaal ontworpen om perfect te passen in Nespresso ®*  systemen, bieden onze cups moeiteloos genot en behouden ze de rijke aroma's waar je van houdt. Ervaar het beste van beide werelden - de vertrouwde kwaliteit van Nespresso ® *  met de verrassende smaken van onze premium Kaldi koffie. Ontdek vandaag nog een moeiteloze en smaakvolle koffie-ervaring!

Kaldi Koffiecups met groene ring

De Groene Ring

Duik in een groenere koffie-ervaring met onze herkenbare koffiecups, gemarkeerd door een opvallende groene ring! De groene ring symboliseert onze toewijding aan duurzaamheid en geeft aan dat onze koffiecups plant-based en composteerbaar zijn.


Ontdek de groene ring en geniet bewust van smaakvolle koffie met respect voor de planeet.


De premium kwaliteit van Kaldi in een koffiecup

Onze plant-based koffiecups zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ontworpen om de hoogste kwaliteit koffie te leveren waar Kaldi bekend om staat. Geniet van de rijke aroma's en smaken zonder concessies te doen aan de kwaliteit die je van ons gewend bent.


Door te kiezen voor Kaldi's plant-based Nespresso®* koffiecups, geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan een groenere planeet. Maak samen met ons een kleine stap met een grote impact.


Premium koffie van Kaldi in een koffiecapsule

Aequinox Milano

Jouw nieuwe cupmachine voor onze duurzame koffiecups

Ontdek onze nieuwste duurzame koffiecups voor Nespresso®* en maak kennis met de moderne en compacte Aequinox Milano capsulemachine die we aan ons assortiment hebben toegevoegd!

De cupmachine is volledig compatibel met Nespresso®* cups, waardoor je kunt genieten van de heerlijkste kopjes koffie.


Ervaar de uitstekende prestaties, verpakt in een strak en minimalistisch design. Bekijk hem online of bezoek een Kaldi-winkel bij jou in de buurt!

Aequinox Milano cupmachine voor Nespresso cups bij Kaldi

Veelgestelde vragen

De koffiecups zijn gemaakt van PLA (Plant-based Plastic), wat wordt gemaakt van suikerbieten en suikerriet in Thailand.

De Kaldi Koffiecups zijn uitsluitend geschikt voor Nespresso® cup compatible koffiemachines.

Ja, de koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast komt het gebruikte PLA van bronnen die een kiemplant logo dragen via Bonsucro certificering.

Momenteel zijn de Kaldi koffiecups beschikbaar in de smaken Sicilian Blend, Barista's Choice en Brazilian Style Special Mild.

De Kaldi koffiecups zijn 100% plantaardig en composteerbaar en mogen bij het GFT-afval.

Verschillende factoren beïnvloeden het composteringsproces, zoals temperatuur, het seizoen en de locatie van je bio-bak. Het is moeilijk precies te zeggen wanneer je gebruikte capsules volledig zullen ontbinden door al deze factoren. Na 12 weken in een industriële composteerder kan het restant van de gebruikte capsule door een 2x2 mm zeef worden gehaald, ondersteund door een EN13432-certificering.

De PLA die in onze capsules wordt gebruikt, is afkomstig van bronnen met Bonsucro-certificering. Deze standaard voorkomt de teelt van suikerriet in gebieden met een hoge conservatiewaarde (HCV) of gebieden die wettelijk beschermd zijn. 

De leverancier, gevestigd in Thailand, verbouwt suikerriet en suikerbiet die volledig vrij zijn van genetisch gemodificeerde organismen (GMO's). Dit zal niet snel veranderen, omdat het kweken van GMO's feitelijk illegaal is in Thailand.

*Dit merk is eigendom van derden die op geen enkele manier gerelateerd zijn aan Kaldi

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.