Koffie en thee Franchise

Een koffie en thee franchise winkel starten
Ben je je aan het oriënteren in de franchise markt en ben je geïnteresseerd in een koffie en thee franchise? Kaldi koffie en thee biedt je volledige professionele ondersteuning in het opzetten van je eigen koffie en thee franchise winkel. Voordelen van het aansluiten bij het Kaldi koffie en thee franchise concept zijn onder andere:

  • bewezen concept
  • centrale inkoop
  • centrale marketing
  • intern opleidingstraject

Kaldi startte in 2000 in Zwolle met de eerste vestiging. Van daaruit ontwikkelde het concept door en groeide tot een goede 30 koffie en thee speciaalzaken. Kaldi biedt de klant de mogelijkheid om de producten die men kan kopen in de vestiging ook te proeven. Vanuit het proeflokaal maakt de klant kennis met de producten van Kaldi. Als dit bevalt dan kan men diezelfde producten ook kopen voor thuis. Alles draait natuurlijk om koffiebonen en thee. Een kopje koffie of thee moet ergens mee gezet worden en ergens uit gedronken worden. Vervolgens maakt een koekje of chocolaatje het plaatje compleet.

Koffie en Thee Franchise

Koffie en thee franchise
Kaldi koffie en thee biedt je de mogelijkheid om een eigen koffie en thee franchise te starten. Vind je het leuk om met mensen om te gaan en ze een unieke koffie en of thee ervaring te bieden dan zijn we wellicht een goede match. Ben jij de ondernemer die bij Kaldi koffie en thee past en ben je geïnteresseerd in het franchiseconcept van Kaldi koffie en thee?

Klik hier voor meer informatie over een koffie en thee franchise en ontvang direct een informatiepakket. Na je informatie aanvraag nemen we contact met je op om een eventueel vervolg te bespreken.

Prijswinnende Formule
De oprichter van Kaldi, Hans Tietema, viel tijdens het European Coffee Symposium 2017 in Warschau in de prijzen. Uit handen van Jeffrey Young van Allegra ontvingen we een prijs voor de bijdrage van Kaldi aan de Europese koffie industrie. Kaldi is erg trots op deze waardering en is van plan nog jaren een bijdrage te blijven leveren.

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden