True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Meer dan 20 Kaldi vestigingen 

Koffiemachine

Koffiemachine

Zilver Gaggia koffiemachine met 2 kopjes koffieBij Kaldi vindt je koffiemachines in alle soorten en maten. Voor iedereen die op zoek is naar een goede, goedkope koffiemachine of een top kwaliteit koffiemachine. Zoek je informatie over online koffiemachines kopen, koffiemachines voor thuis, of over een zakelijk espresso apparaat, kijk dan verder op Kaldi webshop voor de mooie aanbiedingen.


Types koffiemachines

Volautomaat koffiemachine

Als je gaat voor een snel kopje koffie met een perfecte smaak, kies dan voor een volautomaat koffiemachine. Je kan de machine naar jouw wens instellen en met een druk op de knop van een lekker kop koffie genieten. In de webshop bestel je de beste volautomaat koffiemachines met alle mogelijkheden.


Halfautomaat koffiemachine

Wil je wat meer invloed uitoefenen op de smaak van je kopje koffie, ga dan voor de halfautomaat. Deze koffieautomaten verwarmen het water en zorgen voor druk voor het persen van water door de koffie. Voor meer informatie over deze halfautomaat koffiemachines dan in de webshop voor een mooie online aanbieding.

Bekijk hier een bijvoorbeeld hoe een koffiebonen maler werkt van een espressomachine.


Filtermachines koffiemachine

Het voordeel van dit oude vertrouwde koffieapparaat is dat je snel grote hoeveelheden koffie kan maken. Handig wanneer je een grote groep mensen in een keer allemaal koffie wil aanbieden. Deze machines zijn prijstechnisch de beste keus als je op zoek bent naar het goedkoopste koffieapparaat. De beste aanbiedingen filter koffiemachines vind je in de Kaldi webshop.


Handpresso koffiemachineHandpresso koffie set incl tas

Met de Handpresso portable koffiemachine kan je overal waar je bent van je favoriete espresso genieten. In de auto, op weg naar je werk of klanten maar ook op vakantie ben je nu verzekerd van het lekkerste kopje koffie. De beste Handpresso aanbiedingen vind je in de Kaldi webshop.


Zakelijke machines koffiemachine

Met onze Jura koffiemachines kan je jouw klanten en werknemers de lekkerste kop koffie aanbieden. Zoek je een betrouwbare koffiemachine voor op het werk kijk dan in de Kaldi webshop of maak een afspraak met één van onze adviseurs.


Lavazza capsulesysteem

De Lavazza A MODO MIO machine, ontwikkeld in samenwerking met Philips Saeco, werkt op een baanbrekende extractietechnologie waarmee een buitengewoon volle en romige espresso kan worden bereid. Dankzij het stoompijpje kan je perfecte cappuccino, caffè latte, en na toevoeging van heet water, thee en andere drankjes bereiden. Bestel en bekijk de Lavazza A MODO MIO machine en zie de mogelijkheden in de Kaldi webshop.


Koffiemolens

In onze webshop vind je koffiemolens van diverse topmerken. Als je serieus thuis aan de slag gaat met koffie dan mag een bonen maler niet ontbreken. Alleen op die manier maak je thuis de perfecte espresso. Je kan de koffiebonen helemaal naar eigen wens malen, zodat je jezelf en je gasten met een perfecte espresso, latte macchiato of cappucino kan verwennen. Kijk de Kaldi webshop voor de beste keuze.

Ben je geïnteresseerd in een koffiemachine bekijk dan ons assortiment of lees meer over de soorten koffiemachines en het functioneren.

Kaldi webshop

Espressomachine assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.