True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffiemachine

Types koffiemachines

Zilver Gaggia koffiemachine met 2 kopjes koffieBij Kaldi vind je de beste koffiemachines in alle soorten en maten. Voor iedereen die op zoek is naar een goede, goedkope koffiemachine of een top kwaliteit koffiemachine. Zoek je informatie over online koffiemachines kopen, koffiemachines voor thuis, of over een zakelijk espresso apparaat, kijk dan verder op Kaldi webshop voor de mooie aanbiedingen.


Volautomaat koffiemachine

Een volautomaat is ontworpen om met een druk op de knop, snel en eenvoudig, een perfect kopje koffie te maken. Deze machines zijn naar jouw wens in te stellen. In minder dan een minuut zet een volautomaat een perfect kopje koffie volgens de specifieke instellingen die je in de machine hebt geprogrammeerd. In de webshop bestel je jouw nieuwe volautomaat koffiemachines met vele verschillende mogelijkheden.


Halfautomaat koffiemachine

Indien je meer invloed wilt uitoefenen op de smaak van je kopje koffie dan bij een volautomaat, of wil je thuis als barista aan de slag en een ambachtelijk gemaakte espresso of cappuccino maken, dan is een halfautomaat ideaal voor jou. Bij een halfautomaat heb je meer controle over iedere stap in het proces van koffie bereiden. Deze machines verwarmen het water en persen het water met een druk van 9 bar door de gemalen koffie. Kijk voor meer informatie over halfautomaten in de webshop voor mooie online aanbiedingen.


Filtermachines koffiemachine

Machines om filterkoffie te zetten zijn een uitstekende manier om te genieten van een goede kop koffie. Prijstechnisch zijn deze apparaten een goedkoper keus dan een halfautomaat of volautomaat, zijn meestal makkelijk in het gebruik en maken een uitstekende kop koffie zonder veel moeite. Filterkoffiemachines zijn erg veelzijdig als het op hoeveelheid aankomt. Het is mogelijk één of twee kopjes koffie te maken, maar ook een grote kan, wanneer je een grote groep mensen in een keer allemaal koffie wil aanbieden. De beste aanbiedingen filter koffiemachines vind je in de Kaldi webshop.


Zakelijke machines koffiemachine

Met onze Jura koffiemachines kan je jouw werknemers en klanten laten genieten van de lekkerste kop koffie. Ben je op zoek naar een betrouwbare koffiemachine voor op het werk, kijk dan in de Kaldi webshop of maak een afspraak met één van onze adviseurs.


Lavazza capsulesysteem

De Lavazza A MODO MIO machine, ontwikkeld in samenwerking met Philips Saeco en werkt met een baanbrekende extractietechnologie, waarmee een buitengewoon volle en romige espresso wordt bereid. Dankzij het stoompijpje op de machine, kun je een perfecte cappuccino, caffè latte of latte macchiato bereiden en na toevoeging van heet water, thee en andere warme dranken. Bekijk en bestel de Lavazza A MODO MIO machine in de Kaldi webshop


Koffiemolens

In de Kaldi webshop vind je koffiemolens van diverse topmerken. Wanneer je als thuisbarista serieus met koffie bezig bent, dan mag een bonen maler niet ontbreken. Maak zelf thuis de perfecte espresso met de beste aroma’s, door je bonen vers te malen met een koffiemolen. Kijk in de Kaldi webshop voor de beste keuze.

Ben je geïnteresseerd in een koffiemachine en wil je hier meer over weten? Bekijk dan ons assortiment of lees meer over de verschillende soorten koffiemachines

Espressomachine assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.