True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffiemachine zakelijk

Koffiemachine zakelijk

Koffieautomaten zijn er in vele varianten, kwaliteitsklassen en dus prijsklassen. Waar moet je op letten als je een zakelijke koffieautomaat koopt?

Koffiemachine zakelijk voor de doe-het-zelver

Kaldi for the officeIs het aantal koffiedrinkers te overzien en willen jullie zelf de hand hebben in de smaak, maalgraad en bereiding van jullie koffie? Schuilt er een barista in jou en je medewerkers? Bereid dan de lekkerste cappuccino’s, lattes, lungo’s en espresso’s met een halfautomaat. Een halfautomatische koffiemachine wordt ook wel een pistonmachine genoemd. Je doet gemalen koffie in een filter en drukt dit aan met een tamper. Daarna plaats je de filterdrager terug in de machine en laat het water doorlopen. Om de lekkerste koffie te bereiden zul je in het begin moeten spelen met onder andere de maalgraad van je koffie en de mate waarin je de koffie aandrukt, om een goede doorlooptijd te hebben. Een optimale doorlooptijd leidt tot een lekkere koffie die niet te bitter of te zuur is. Vaak heeft een halfautomaat extra opties, zoals een geïntegreerde koffiemolen. Ook hebben halfautomaten vrijwel altijd een stoompijpje voor het zelf opschuimen van melk.

Koffiemachine zakelijk voor een groter bedrijf

Voor veel bedrijven is een halfautomaat echter te arbeidsintensief. Als je met veel mensen gebruik maakt van een automaat en de machine snel achter elkaar lekkere kopjes koffie moet bereiden, kom je al snel uit op een volautomaat. Een volautomaat is behoorlijk ‘fool-proof’: je drukt op het knopje naast de naam en/of het plaatje van je gewenste koffiebereiding en tadaaa… daar komt je drankje tevoorschijn!

Lekkerste koffie voor zakelijke koffiemachine

Bij aankoop van een zakelijke koffiemachine sluiten veel bedrijven ook een onderhoudscontract af en wordt meteen de bevoorrading van alle benodigde producten geregeld. Zo hoef je je als bedrijf nergens druk over te maken en drinken je medewerkers altijd lekkere koffie. Tenminste… Koffie op het werk heeft niet de allerbeste reputatie. Toch is een goede kop koffie uit een volautomaat absoluut mogelijk, door de juiste automaat te kiezen en kwaliteitskoffie van Kaldi te gebruiken. We geven je graag vrijblijvend advies over de juiste zakelijke koffiemachine voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffieautomaten in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Gouden koffieboon Kaldi

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.