True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Koffiewinkel starten

Kaldi koffie en thee is op zoek naar gemotiveerde ondernemers om een koffiewinkel te starten. Een koffiewinkel starten doe je niet zomaar. Je doet goed onderzoek natuurlijk. Wint informatie in, bekijkt meerdere opties en uiteindelijk voel je je het beste bij een bepaald concept. Na de hele procedure gevolgd te hebben is het zover. Je opent de deuren van je eigen koffie en thee franchise.

koffiewinkel starten

Koffiewinkel starten


Kaldi koffie en thee is op zoek naar gemotiveerde en kundige ondernemers die een eigen koffiewinkel willen starten. Ben jij geïnteresseerd in een franchisevestiging van de Kaldi koffie en thee koffiewinkels? Dan is dit de mogelijkheid om je eigen koffiewinkel te starten

Europese Erkenning

Tijdens het gala diner van het European Coffee Symposium 2017 nam oprichter van Kaldi Hans Tietema een prijs in ontvangst. Trots op deze erkenning natuurlijk, voor het oog van de hele Europese koffie industrie, een award krijgen voor de bijdrage van Kaldi in de ontwikkeling van de koffie industrie. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.

Wil je ook een koffiewinkel starten en deel uitmaken van een franchise formule die al bijna twintig jaar onderdeel is van de Nederlandse koffie branche? Dan is de eerste stap is informatie aanvragen. Vul hier je gegevens in en ontvang direct per email een pdf met meer informatie. Vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Bij Kaldi voel je dat degene die in de winkel staat verstand heeft van koffie en thee. Als je binnenkomt in een Kaldi vestiging geeft de ondernemer de klant een warm welkom en de ondernemer doet er alles aan om die klant met een meer dan tevreden gevoel de winkel te laten verlaten. Je gaat als ondernemer het gesprek aan met de klant om zo samen tot een koffie of thee te komen die bij de klant past. Als de klant het gevoel heeft dat er naar hem of haar geluisterd is dan heb je een klant voor het leven


Een eigen koffiebar? Vraag hieronder informatie op!

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.