True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffiezetapparaat bedrijf

Welk koffiezetapparaat kun je het best kiezen voor jouw bedrijf? En wat kost een zakelijke koffieautomaat? Dat is afhankelijk van verschillende factoren.

Koffiezetapparaat bedrijf prijs

Koffiebonen bestellen

Koffiezetapparaten voor bedrijven variëren enorm in prijs. Voor een goede, kleine zakelijke koffieautomaat betaal je al gauw € 1.500 en de prijs kan flink oplopen voor apparaten met een grotere capaciteit en uitgebreidere opties. Het is daarbij onnodig te betalen voor opties die je in de praktijk niet zult gebruiken in jouw organisatie. Wij helpen je graag in kaart te brengen wat past bij de wensen van jouw gebruikers en wat de vereisten zijn voor jouw zakelijke koffieapparaat.

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op.

Koffiezetapparaat kleine organisatie

Heb je een kleine organisatie en vind je het belangrijk dat jij en je medewerkers écht lekkere koffie kunnen drinken? Wij adviseren je graag over een passende koffiemachine voor jouw bedrijf.

Koffiezetapparaat bonen bedrijf

Welke koffiebonen kun je het beste gebruiken voor de koffiemachine in jouw organisatie? Kaldi biedt een uitgebreid aanbod aan kwaliteitskoffiebonen. We helpen je graag ontdekken welke smaak koffiebonen bij jouw organisatie past. Bij de selectie van koffiebonen hebben wij aandacht voor mens en milieu en houden wij altijd rekening met de kwaliteit en houdbaarheid.

 

Espressomachine assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.