Met Kaldi Mobiel naar Antibes!

Met Kaldi Mobiel naar Antibes!
september 30, 2014 Kaldi

Ruim drie jaar ben ik nu actief met mijn Kaldi Mobiel, en de Piaggio bracht me al op een groot aantal plaatsen. Met Breda als ‘standplaats’ werkte ik in alle uithoeken van Nederland en een paar keer in België. Zo kwam ik in contact met enorm veel mensen van allerlei pluimage; van ministers en artiesten tot koffieliefhebbers en ‘gewone’ bezoekers van de meest diverse evenementen. Feesten, culturele happenings, beurzen, winkelopeningen, bedrijfsborrels, bruiloften en zelfs een begrafenis.

Maar het leukste avontuur tot nu toe begon half september met de vraag of ik een relatiebijeenkomst van een Nederlandse jachtbouwer met mijn Piaggio luister wilde bijzetten. In Antibes, vlakbij Monaco… De Piaggio zou per vrachtwagen worden getransporteerd, voor mij lagen de tickets en de hotelreservering klaar. Nou, daar zeg je natuurlijk geen nee tegen!

Maandag 22 september was het zover. De dag ervoor de vlucht naar Nice, waar de taxi met chauffeur voor me klaarstond. De Piaggio was keurig bij het hotel afgeleverd, ik hoefde alleen maar naar de plek te rijden waar ik de koffie moest verzorgen. Dat was overigens een avontuur op zich. De maandagochtendspits in Antibes is niet de meest ontspannen omgeving voor een ritje in een Piaggio. Ik toeterde en fronste maar vrolijk terug.

kaldi-mobiele-koffiebar-breda

De naam van de locatie, Quai des Milliardaires, zegt eigenlijk alles over de omgeving en de mensen die daar vertoeven. De relaties van jachtbouwer OceanCo mochten na mijn koffie een toerrit maken door de zonovergoten omgeving in klassieke cabrio’s. Daar stond mijn Piaggio dan, tussen een Jaguar E-Type, een Rolls, een Ferrari, Corvette, een stuk of wat Mercedessen en een prachtige Citroën DS. Gelukkig stond er ook een ‘Eend’, dus de Piaggio viel niet helemaal uit de toon. De achtergrond van dit alles werd gevormd door de Nirvana, een van de jachten van OceanCo. Te koop, overigens, voor 199 miljoen. Huren kan ook, voor 900.000 euro. In het laagseizoen. Per week.

Maar eerst koffie. Die viel in de smaak, gelukkig, en dat deed ook de Piaggio. Het fenomeen ‘mobiele catering’ is nog niet tot Zuid-Frankrijk doorgedrongen, en de aanblik leidde tot groot enthousiasme van de genodigden en passanten. Mijn optreden droeg zeker bij tot een geslaagd evenement voor de opdrachtgever. Je kunt zeggen dat het over the top is om al die kosten voor transport, hotel en vliegreis te maken voor een paar uurtjes koffie, maar die afweging is aan de klant. En als die na afloop dik tevreden is, dan is het naar mijn mening goed…

Al met al een avontuur om niet snel te vergeten! Dank aan Kaldi en OceanCo voor de mooie opdracht. De week erna stond ik met Kaldi Mobiel in Amsterdam, Middelharnis en Dordrecht, dus ik ben gelukkig wel gewoon gebleven…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden