Nieuwe eigenaar Kaldi Amersfoort

Nieuwe eigenaar Kaldi Amersfoort
juni 9, 2017 Kaldi
Kaldi Amersfoort heropening op 14 juni 2017

“Een nieuwe eigenaar betekent nieuwe plannen”, aldus Fred Homan, met trots de nieuwe eigenaar van Kaldi Amersfoort. Vanaf 14 juni 2017 laat je je aan de Kamp 10 verrassen door een compleet nieuwe look in industriële stijl en je kunt er voor een aantal nieuwe dingen terecht, waaronder een terras en echte Leonidas bonbons. Kom voor heerlijke koffie, thee, espressomachines of accessoires binnenkort zeker langs!

 

Kaldi Amersfoort vernieuwde vestiging

Koffie en thee in historisch pand

De vestiging van Kaldi zat al een tijdje op het bestaande adres, maar heeft nu een compleet nieuwe look & feel gekregen in de warm-industriële Kaldi-stijl. Binnen kom je op de Kaldi werkvloer terecht, met de koffiebar en koffiezakken op de achtergrond. Hier wordt mee gewerkt. Daarnaast vind je buiten een heerlijk terras, waar je uitgebreid van een kop koffie, thee of lunch kunt genieten. Er is zelfs een eigentijdse vergader- en overlegruimte beschikbaar. En dat allemaal in een historisch pand uit 1687, ‘D’Gekroonde Bye-Korf’, aan de Kamp 10 te Amersfoort.

Kaldi Amersfoort in historisch pand D’Gekroonde Bye-Korf

Aandacht voor kwaliteit én voor de klant

Kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor de klant staan centraal in de visie van Kaldi. Fred Homan: ”Onze producten worden met grote zorg geselecteerd uit het beste aanbod op de wereldmarkt. We voeren verschillende producten onder eigen merk, maar maken ook gebruik van een aantal leveranciers. Zo hebben we voor ons assortiment bonbons gekozen voor Leonidas. Ook de espressomachines zijn van grote A-merken, zoals Jura: ze zijn niet alleen stijlvol om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze staan garant voor kwaliteit als het om koffie gaat.”

Nieuwe eigenaar Kaldi Amersfoort met Leonidas bonbons

Gratis kopje koffie of thee

Ter ere van de heropening biedt Fred jou graag een gratis kopje koffie of thee aan. De oude vertrouwde koffie en thee, maar dan in een nieuw jasje! Kom jij ook snel kijken, ruiken en proeven? Download hier de voucher voor het gratis kopje koffie of thee bij Kaldi Amersfoort, geldig t/m 31 december 2017!

Kaldi koffie & thee bedrukt t-shirt

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden