Sage espressomachines
Met de mogelijkheid om de maling, dosering en extractietijd naar wens aan te passen, bieden de espressomachines van Sage veel controle en flexibiliteit in het zetproces. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde functies zoals een automatische melkopschuimer en temperatuurregeling, waardoor het bereiden van je favoriete koffie nog gemakkelijker wordt.
De combinatie van functionaliteit en design maakt de Sage halfautomatische espressomachines een goede keuze voor iedereen die wil genieten van professionele koffie in eigen huis!
Compact en betaalbaar
Geïntegreerde koffiemolen
Programmeerbare opties
Beheers elke stap
Geniet thuis van third wave-kwaliteitskoffie met een Sage espressomachine.
Bereik professionele resultaten met de halfautomatische espressomachines van Sage, die de 4-stappenformule voor heerlijke third wave-kwaliteitskoffie volgen, net als professionele koffieapparaten. Zo geniet jij thuis van barista-kwaliteit koffie, natuurlijk in combinatie met de koffiebonen van Kaldi.
De kracht van Sage espressomachines
Sage heeft breed aanbod aan halfautomatische espressomachines ontwikkeld om de tradities en technieken van third wave-kwaliteitskoffie te respecteren. Elk apparaat maakt gebruik van de 4-stappenformule om elk aspect van het koffiezetten te optimaliseren: maling, extractie, waterdruk en microschuimmelk. Met revolutionaire technologieën als het Impress™ Puck Systeem en Auto MilQ™, maakt Sage het niet alleen mogelijk om thuis professionele koffie te zetten, maar ook nog eens eenvoudig en vooral leuk! Als ware thuis-barista krijg jij van Sage de middelen om te experimenteren met jouw favoriete recepten en indruk te maken op vrienden en familie. Proef het Sage-verschil en geniet vandaag nog van een harmonieus samenspel van gouden espresso en fluweelachtige melk.
Bonen dosering voor een rijke en volle smaak
De optimale druk voor een onweerstaanbare body
Exacte watertemperatuur voor een perfecte extractie
Krachtige stoom gekalibreed voor zijdezacht microschuim
De 4-stappenformule van Sage
Het geheim van Sage voor de perfecte kop koffie is de 4-stappenformule: Een ideale dosering van 18-22 g voor een rijke, volle smaak, een optimale druk van 9 bar voor een onweerstaanbare body, een exacte watertemperatuur van 93°C voor een perfect uitgebalanceerde extractie, en krachtige stoom die is gekalibreerd voor zijdezacht microschuim.
Bonen dosering voor een rijke en volle smaak
De optimale druk voor een onweerstaanbare body
Exacte watertemperatuur voor een perfecte extractie
Krachtige stoom gekalibreed voor zijdezacht microschuim
De 4-stappenformule van Sage
Het geheim van Sage voor de perfecte kop koffie is de 4-stappenformule: Een ideale dosering van 18-22 g voor een rijke, volle smaak, een optimale druk van 9 bar voor een onweerstaanbare body, een exacte watertemperatuur van 93°C voor een perfect uitgebalanceerde extractie, en krachtige stoom die is gekalibreerd voor zijdezacht microschuim.