True

Gratis verzending vanaf €75,- | Voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Sage The Oracle Touch


SAGE espressomachines


Met de mogelijkheid om de maling, dosering en extractietijd naar wens aan te passen, bieden deze machines veel controle en flexibiliteit in het zetproces. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde functies zoals automatische melkopschuimer en temperatuurregeling, waardoor het bereiden van je favoriete koffie nog gemakkelijker wordt

De combinatie van functionaliteit en design maakt de Sage halfautomatische espressomachines een goede keuze voor iedereen die wil genieten van professionele koffie in eigen huis!

Sage The Smart Grinder


SAGE koffiemolens


Met een Sage koffiemolen kun je experimenteren met verschillende maalgraden en bereidingsmethoden om de perfecte koffie te maken die aan jouw persoonlijke smaakvoorkeur voldoet. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemolen die aan al je eisen voldoet, dan is Sage een merk dat zeker de moeite waard is om te overwegen.


De molens zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en zijn voorzien van handige functies zoals een LCD-scherm, automatische dosering en aanpasbare maalinstellingen.


Sage Smart Tea Infuser


SAGE waterkokers


Ze niet alleen eenvoudig in gebruik zijn, maar ook veilig en efficiënt. Met een Sage waterkoker kun je binnen enkele minuten kokend water bereiden voor thee, koffie en andere warme dranken. Daarnaast zijn de waterkokers ook nog eens zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.


Sage waterkokers zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden een unieke combinatie van stijl, functionaliteit en prestaties. De waterkokers zijn voorzien van handige functies zoals een temperatuurregelaar en automatische uitschakeling.Het geheim van de Sage


Sage heeft een reeks automatische en handmatige espressomachines ontwikkeld om de tradities en technieken van third wave-kwaliteitskoffie te respecteren. Elk apparaat maakt gebruik van de 4-stappenformule om elk aspect te optimaliseren: maling, extractie, waterdruk en microschuimmelk. Of u nu op zoek bent naar een automatisch apparaat met touchscreen-bediening of hands-on handmatige controle, Sage heeft het allemaal. Proef het Sage-verschil en geniet vandaag nog van een harmonieus samenspel van gouden espresso en fluweelachtige melk.

Sage The Barista Express

4-stappenformule

Het geheim is de 4-stappenformule voor het maken van de perfecte kop koffie: een ideale dosering van 18-22 g voor een rijke, volle smaak, een optimale druk van 9 bar voor een onweerstaanbare body, een exacte watertemperatuur van 93°C voor een perfect uitgebalanceerde extractie, en krachtige stoom die is gekalibreerd voor zijdezacht microschuim.


18 - 22 G

Bonen dosering voor een rijke en volle smaak

9 bar

De optimale druk voor een onweerstaanbare body

93 ℃

Exacte watertemperatuur voor een perfecte extractie

stoom

Krachtige stoom geklibreed voor zijdezacht microschuim 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.