True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak moeiteloos indruk

Ontdek de nieuwe Sage the Barista Touch™ Impress en breng het zetten van jouw favoriete koffie naar het volgende niveau. Een essentiële halfautomatische espressomachine voor echte thuisbarista's die plezier beleven aan koffie-experimenten en het uitproberen van diverse recepten.

Dankzij het innovatieve Impress™ Puck-systeem maakt de Barista Touch™ Impress het zetten van jouw ideale kop koffie nog eenvoudiger. Het biedt slimme dosering en ondersteund aandrukken, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid koffie kunt gebruiken zonder knoeien. Met de vernieuwde Auto MilQ™ technologie is het nu ook mogelijk om perfecte microschuim van plantaardige melk te maken, perfect voor jouw cappuccino of macchiato! Wat wil je nog meer in jouw keuken om indruk te maken op jouw gasten?

 
 

De Sage the Barista Touch™ Impress modellen

Beschikbaar in drie kleuren die in elke keuken een plekje kunnen krijgen.

Bekijk de productspecificaties van de Sage the Barista Touch™ Impress via de productpagina's.

Melkvervangers gebruiken in koffie met AutoMilQ van Sage

Melkvervangende producten gebruiken in je koffie?

Dat is nu mogelijk met de Sage the Barista Touch™ Impress! Dankzij de speciaal gekalibreerde instellingen voor het opschuimen van haver-, amandel-, soja- en gewone melk, biedt de Auto MilQ™ nu een nog geavanceerdere functionaliteit om zijdezacht microschuim te creëren, essentieel voor prachtige latte-kunstwerken.

Bovendien past het systeem de timing en temperatuur van de luchttoevoer nauwkeurig aan op basis van het geselecteerde type melk, wat resulteert in een perfecte schuimtextuur.

Ontdek het Impress™ Puck Systeem

Met intelligente dosering, waarbij de gemalen koffie centraal wordt aangebracht, ondersteund door een barista twist van 7 graden om een precieze aandrukkracht van 10 kg te bereiken, ben je verzekerd van de perfecte dosering voor je koffie.

Deze nauwkeurige benadering zorgt voor een ongeëvenaarde koffie-ervaring, waarbij elk kopje met precisie wordt bereid om de optimale smaak en textuur te garanderen. Geniet van de ultieme kwaliteit en consistentie in elke slok.

Sage the Barista Touch™ Impress - Intelligente dosering en controle

Intelligente dosering & controle

Een revolutionaire oplossing voor geassisteerde dosering en aandrukken, die zichzelf voortdurend verfijnt. Deze geavanceerde technologie berekent en past de dosering automatisch aan op basis van de recentste maal- en aandrukresultaten.

Sage the Barista Touch™ Impress - Perfecte puck via ondersteund aandrukken

Ondersteund aandrukken voor de perfecte puck

Met geavanceerd gecontroleerd aandrukken, inclusief een barista twist van 7 graden en een aandrukkracht van 10 kg, creëer je een perfect gepolijste puck. Een resultaat dat normaal gesproken alleen door een professionele barista wordt geleverd.

Sage the Barista Touch™ Impress - Precisiemeting tegen verspilling

Precisiemeting tegen verspilling

Als je dosering iets aanpassing nodig heeft, corrigeert de nauwkeurige dosering automatisch voor de volgende cyclus, gebaseerd op het vorige resultaat. Zo ben je verzekerd van een perfecte dosering, telkens opnieuw.

Sage Barista Touch Impress - Barista ondersteuning

Real-time barista ondersteuning

Krijg directe ondersteuning met gedetailleerde Barista Begeleiding, van het malen en aandrukken tot het extractieproces en het bereiden van fluweelzachte microschuim. Hiermee kunt u keer op keer genieten van het perfecte kopje koffie.

Veeg eenvoudig over het touchscreen display en selecteer een van de 8 vooraf ingestelde koffievoorkeuren of stel tot wel 8 aangepaste dranken naar jouw wens samen. Met de Sage the Barista Touch™ Impress kan jij eindeloos experimenteren om zo jouw favoriete koffierecepten te ontdekken en direct op te slaan om dagelijks van te kunnen genieten.

Ervaar third wave-kwaliteitskoffie bij je thuis

Met de Sage the Barista Touch™ Impress ben je verzekerd van een ongeëvenaarde koffie-ervaring, waarbij elk aspect van je kopje koffie tot in de perfectie wordt beheerst. Geniet van de juiste dosering van versgemalen bonen, nauwkeurige temperatuurregeling en optimale waterdruk, alles in één geavanceerd koffiezetapparaat.

Met deze revolutionaire halfautomaat heb je ook de mogelijkheid om moeiteloos echt microschuim te creëren, een essentiële vaardigheid voor het maken van verbluffende latte kunstwerken. Dankzij de Auto MilQ technologie is dit nu zelfs mogelijk met jouw favoriete melkvervangende producten! De Sage the Barista Touch™ Impress is jouw ultieme metgezel op de weg naar koffieperfectie.

Third-wave kwaliteit koffie dankij de Sage the Barista Touch™ Impress

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.