Waarom koffiebonen uit Colombia en Brazilië?

In deze landen, bekend om hun uitmuntende koffieproductie, profiteren onze bonen van een perfect klimaat en vruchtbare grond. Dit resulteert in een koffie met een uniek, fris en levendig smaakprofiel.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Limoen, granaatappel, 70% cacao, citroengras 
Bij elke slok Spring Break proef je subtiele tonen van limoen en granaatappel die zachtjes samengaan met de diepte van cacao en een hint van citroengras. Een ware symfonie van smaken die elke slok verandert in een lenteachtige sensatie.

Wat maakt onze Spring Break bijzonder?

Spring Break onderscheidt zich door zijn lichte body en complexiteit. De zorgvuldig gebalanceerde bitterheid en hoge zoetheid resulteren in een koffie die zowel verkwikkend als aangenaam is voor de zintuigen.

Let op: De smaak van koffie kan variëren op basis van de zetmethode en maalgraad. Experimenteer en ontdek jouw perfecte kopje Kaldi-koffie!

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Haal de lente in huis met onze Spring Break koffie. Ideaal voor momenten waarop je verlangt naar een verfrissende en opbeurende kop koffie.

Laat je inspireren door de smaken van Ethiopië

Elke kop Spring Break brengt de warmte en levendigheid van de Colombiaanse en Braziliaanse lente naar je toe. Laat deze unieke blend je dag opfleuren en je zintuigen prikkelen. Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram