True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €75,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Vacature: Allround administratief medewerk(st)er

Kaldi Koffie & Thee is een koffie & thee franchise organisatie met 25 vestigingen in Nederland. Onze vestigingen zijn een unieke combinatie tussen winkel en proeflokaal. Daarnaast verzorgen wij onder Kaldi Mobiel opdrachten voor koffie op locatie door heel Nederland en wordt vanuit het hoofdkantoor te Zwolle ook de webshop Kaldi.nl beheerd.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround administratief Medewerk(st)er (FTE: 32-40 uur)

Jouw werk als Allround administratief medewerk(st)er

Vanwege de kleinschalige organisatie ben je betrokken bij alle bedrijfsfacetten. Je dag kan er als volgt uitzien: Bij binnenkomst open je de mail en neemt deze door. Daarna check je de bestellingen die binnen zijn gekomen via de webshop en kijkt of er bijzonderheden zijn. Je beantwoordt klantvragen via de mail, chat en telefonisch. Er moeten een aantal prijzen worden aangepast op de webshop en producten worden toegevoegd.

Er zijn nieuwe aanvragen binnen gekomen voor Kaldi Mobiel, je verzorgt de offertes en belt wat lopende offertes na. Je bevestigt definitieve opdrachten en verstuurt de inkooporder naar de barista en factureert afgeronde opdrachten.

Vervolgens pak je de webshop bestellingen in en maakt deze klaar voor verzending. Je controleert de voorraad in het magazijn en plaatst zonodig een order.

Tussendoor bellen vestigingen met vragen over kassa of administratie, welke je doorverbindt naar de juiste collega. Om 17:00 uur zit de werkdag erop en ga je lekker naar huis.

Werktijden:

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 17:00 uur. 32 uur is in overleg mogelijk, maar vaste werkdagen zijn in ieder geval de maandag, dinsdag en vrijdag.


Wie zoeken wij:

Een veelzijdige functie en daarom zoeken we naar een veelzijdige collega! Herken je jezelf in de volgende punten?

Min. MBO4 niveau;

ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;

Servicegericht;

Nauwkeurig en je hebt overzicht;

Assertief, zelfstandig, pro-actief en communicatief vaardig;

Goede kennis van Office pakket;

Goede kennis van Engelse taal, zowel schriftelijk als verbaal is een pre;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als verbaal.

Dit mag je van ons verwachten:

We bieden jou een fijne werkplek in een klein, gezellig team op het hoofdkantoor in Zwolle. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden en er is ruimte voor groei, ontwikkeling en specialisatie. Je werkt bij ons in een open werkplek, waardoor de lijntjes lekker kort zijn. We bieden je een marktconform salaris en 25 vakantiedagen per jaar.

Ben jij op korte termijn beschikbaar, woonachtig in Zwolle of directe omgeving en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie & CV t.a.v. Annet Diek en wie weet nodigen wij je binnenkort uit voor een gesprek, uiteraard onder het genot van een goede kop koffie (of thee).


  info@kaldi.nl
  038 - 466 9338

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.