True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Vacatures: Allround administratief medewerk(st)er

Kaldi Koffie & Thee is een koffie & thee franchise organisatie met 25 vestigingen in Nederland. Onze vestigingen zijn een unieke combinatie tussen winkel en proeflokaal. Daarnaast verzorgen wij onder Kaldi Mobiel opdrachten voor koffie op locatie door heel Nederland en wordt vanuit het hoofdkantoor te Zwolle ook de webshop Kaldi.nl beheerd.

Allround administratief Medewerk(st)er (FTE: 24-40 uur)

Jouw werk als Allround administratief medewerk(st)er

Vanwege de kleinschalige organisatie ben je betrokken bij alle bedrijfsfacetten. Je dag kan er als volgt uitzien: Bij binnenkomst open je je mail en neemt deze door. Daarna check je de bestellingen die binnen zijn gekomen via de webshop en kijkt of er bijzonderheden zijn. Je beantwoordt klantvragen via de mail, chat en telefonisch. Er moeten een aantal prijzen worden aangepast op de webshop en producten worden toegevoegd.

Voor de marketing overleggen we over de content voor de volgende maand en we plannen dit in de content-kalender. Er zijn 2 nieuwe aanvragen binnen gekomen voor Kaldi Mobiel, je verzorgt de offertes en belt wat lopende offertes na. Je bevestigt definitieve opdrachten en verstuurt de inkooporder naar de barista. Je checkt de agenda en factureert eventuele opdrachten die de barista's hebben verzorgd.

Nadat de stagiair de webshop bestellingen heeft ingepakt controleer je deze op juistheid en helpt met het printen en plakken van de verzendetiketten. Je controleert de voorraad in het magazijn en plaatst zonodig een order.

Tussendoor bellen vestigingen met vragen over kassa of administratie, welke je doorverbindt naar de juiste collega. Om 17:00 uur zit de werkdag erop en ga je lekker naar huis.

Werktijden:

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 17:00 uur. 24 uur is in overleg mogelijk, maar vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Wie zoeken wij:

Een veelzijdige functie en daarom zoeken we naar een veelzijdige collega! Herken je jezelf in de volgende punten?

Min. MBO4 niveau;

ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;

Servicegericht;

Nauwkeurig en je hebt overzicht;

Assertief, zelfstandig, pro-actief en communicatief vaardig;

Goede kennis van Office pakket;

Goede kennis van Engelse taal, zowel schriftelijk als verbaal;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als verbaal.

Dit mag je van ons verwachten:

We bieden jou een fijne werkplek in een klein, gezellig team op het hoofdkantoor in Zwolle. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden en er is ruimte voor groei, ontwikkeling en specialisatie. Je werkt bij ons in een open werkplek, waardoor de lijntjes lekker kort zijn. We bieden je een marktconform salaris en 25 vakantiedagen per jaar.

Ben jij op korte termijn beschikbaar, woonachtig in Zwolle of directe omgeving en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie & CV t.a.v. Annet Diek en wie weet nodigen wij je binnenkort uit voor een gesprek, uiteraard onder het genot van een goede kop koffie (of thee).


  info@kaldi.nl
  038 - 466 9338

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.