Verzin een originele naam voor een nieuwe thee

Verzin een originele naam voor een nieuwe thee
oktober 10, 2014 Kaldi

Gekker is lekker, Niet te pruimen, Schatkamer van Shaolin en Sterrengefluister…zo maar wat namen van theeën uit ons losse thee assortiment. We hebben al vele malen reacties gekregen op deze leuke namen. En goed nieuws: volgende maand wordt het losse thee assortiment uitgebreid met maar liefst 10 nieuwe soorten! We zijn alweer volop aan het brainstormen over nieuwe namen voor deze verschillende soorten thee en daar willen we onze thee liefhebbers graag bij betrekken. Sterker nog, we gaan er een leuke wedstrijd van maken!

Verzin een originele naam voor een van onze nieuwe soorten thee.

De ingrediënten doen je denken aan de Bloemeneilanden of misschien wel zelfs Hawaii. Wat is het eerste wat er bij je opkomt als je denkt aan:

  • zwarte thee uit Ceylon, Zuid India en China als basis
  • zonnebloemblaadjes
  • jasmijn bloesem
  • malva bloesem
  • rozenblaadjes

De smaak van deze thee is bloemig, uiteraard, en door het natuurlijke aroma een beetje tropisch, met tonen van mango en passievrucht.

Mail jouw naam voor 31 oktober aan prijsvraag@kaldi.nl. Uit alle inzendingen kiezen wij er 1 en de bedenker van deze naam zal worden beloond met 10 zakjes thee naar keuze uit ons losse thee assortiment. En eeuwige roem natuurlijk…

De winnaar is bekend: Zwarte Magie, een inzending van Dennis Kattenberg, is gekozen als naam voor een nieuwe Kaldi thee. Gefeliciteerd Dennis, we sturen 10 zakjes thee naar je op!

Zo ziet de thee er uit.

thee-prijsvraag

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden