Klantenservice bereikbaar: 038 - 4669338

Klantenservice via Whatsapp

Voeg 0640058276 toe aan je contactlijst van je smartphone en je kan ons via Whatsapp bereiken.
Shopping: Subtotaal winkelwagen:€ 0,00
Espressomachine

Espressomachine

ONLINE OF IN DE WINKELS EEN ESPRESSOMACHINE KOPEN

Meest populaire espressomachines


Kaldi is officeel dealer van Jura espressomachines

Dat betekent dat Kaldi alleen een Nederlandse Jura espressomachine verkoopt met: optimale service, 25 maanden garantie, garantie-afhandeling door Jura en professionele ondersteuning. Kaldi is officieel Maestro Partner van Philips Saeco, dealer van ECM Manufacture en heeft samenwerkingen met andere kwaliteitsmerken.

U kunt online of in de winkels een espressomachine kopen

Wilt u meer en specifieke informatie over een koffiemachine / espressomachine, kom dan langs in één van de Kaldi winkels.

Koffiemachine aanbiedingen
Welke soort espressomachine moet ik kiezen?

Wilt u volledige controle? Dan wilt u waarschijnlijk liever een halfautomaat espressomachine. Maar als u met regelmaat een kopje koffie wenst en niet voor ieder kopje druk in de weer wilt zijn, dan kunt u met het oog op gemak beter een volautomaat espressomachine kopen.

Volautomaat espressomachine

Het perfecte kopje koffie drink je gewoon thuis. En gemak dient de mens met een volautomaat espressomachine. Je stelt op de machine in hoe je jouw kopje koffie wilt drinken, je wacht een paar seconden en... genieten maar.

Halfautomaat espressomachine

Met een halfautomaat espressomachine kunt u zelf helemaal bepalen hoe het kopje koffie gaat smaken. Bepaal zelf hoe uw perfecte kopje koffie wordt gemaakt!

Espressomachine PRODUCTEN