Klantenservice (ma - vr 09:00 - 17:00): 038 - 4669338
Shopping: Subtotaal winkelwagen:€ 0,00
Espressomachine

Espressomachine

ONLINE OF IN DE KALDI VESTIGINGEN KOPEN

MEEST POPULAIRE MACHINES

 

Kaldi is officieel Jura dealer 

Dat betekent dat Kaldi alle Jura machines en toebehoren verkoopt met: optimale service, 25 maanden garantie, garantie-afhandeling door Jura en professionele ondersteuning. Kaldi is officieel Maestro Partner van Philips Saeco, dealer van ECM Manufacture en heeft samenwerkingen met andere kwaliteitsmerken.

Je kunt bij online of in een van de 29 Kaldi vestigingen kopen

Wil je meer en specifieke informatie over een koffiemachine, kom dan langs in één van de Kaldi vestigingen. Bij Kaldi wordt je voor zowel thuis als voor op de zaak geadviseerd over koffie-zetsystemen en toebehoren. Altijd eerlijk advies en voor onderhoud kun je bij de Kaldi vestigingen terecht. 

Koffie aanbiedingen

Wat past bij mij?

Wilt je volledige controle over je koffie? Dan wil je waarschijnlijk liever een halfautomaat ook wel pistonmachines genoemd. Maar als je met regelmaat een kopje koffie wenst en niet voor ieder kopje druk in de weer wilt zijn, dan kun je met het oog op gemak beter een volautomaat kopen.

Volautomaat 

Het perfecte kopje koffie drink je gewoon thuis. En gemak dient de mens met een volautomaat. Je stelt op de machine in hoe je jouw kopje koffie wilt drinken, je wacht een paar seconden en... genieten maar.

Halfautomaat

Met een halfautomaat kun jezelf helemaal bepalen hoe het kopje koffie gaat smaken. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden bij een halfautomaat. Je kunt bijvoorbeeld de maling naar eigen wens instellen of het watertemperatuur. Bepaal zelf hoe jouw perfecte kopje koffie wordt gemaakt!

Espressomachine PRODUCTEN

Kaldi heeft een zeer groot en uitgebreid aanbod. Waaronder merken als: Jura, Delonghi, Gaggia, Melitta, Philips Saeco, Siemens en Nivona. Daarnaast hebben wij halfautomaten van Rocket, Ascaso, ECM, Magimix en Solis. Wij verkopen niet alleen, maar geven ook bijpassend advies! Bij Kaldi wordt je voor zowel thuis als voor op de zaak geadviseerd over koffiemachines en toebehoren. Altijd eerlijk advies en voor onderhoud kun je bij de Kaldi vestigingen terecht. In de Kaldi vestigingen staan verschillende koffiezetsystemen. In overleg demonstreren wij het apparaat voor je en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Alle zetsystemen kunnen thuis geleverd worden, vaak óók nog gratis thuisbezorgd.