Klantenservice bereikbaar: 038 - 4669338

Klantenservice via Whatsapp

Voeg 0640058276 toe aan je contactlijst van je smartphone en je kan ons via Whatsapp bereiken.
Shopping: Subtotaal winkelwagen:€ 0,00
Koffie

Koffie

KALDI DE KORTSTE WEG NAAR HET PERFECTE KOPJE KOFFIE

VOOR DE KWALITEITSKOFFIE FIJNPROEVERS

 

Kaldi is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie. U kunt cafeïnevrije koffie, koffiebonen, pads & cups of bijvoorbeeld Lavazza kopen in de webshop, of bij een van de Kaldi vestigingen bij u in de buurt.

Kaldi heeft lekkere kwaliteitskoffie in allerlei merken, soorten, smaken en hoeveelheden. Koffiecups voor de Lavazza A Modo Mio, pads voor uw Senseo, gemalen kwaliteitskoffie voor uw koffiezetapparaat of koffiebonen voor uw espressomachine? Kaldi heeft een ruime keuze uit eigen smaken en koffiebonen / koffiecapsules van eigen merk.

Kaldi biedt kwaliteitskoffie in verschillende volumes (250, 500 en 1000 gram) aan zodat u altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen.

Koffie aanbiedingen

Voor veel koffiegenieters is het moment van de dag bepalend voor het karakter van de koffie. Kaldi helpt u de koffiespecialiteit te vinden die het beste tegemoet komt aan uw eigen smaak. 's Ochtends is een grote kop romige kwaliteitskoffie erg lekker, terwijl na een uitgebreid diner een kleine espresso net dat beetje extra biedt.

Er is ook een Kaldi koffieproefpakket bestaande uit drie verschillende Kaldi koffievarianten beschikbaar. Daarmee kunt u in één bestelling direct verschillende soorten kwaliteitskoffie proberen.

Alle Kaldi koffiesoorten worden speciaal geselecteerd en met groot vakmanschap gebrand. Op zoek naar meer informatie of een specifieke koffiesoort die bij u past? Kom dan langs in een van onze Kaldi vestigingen.

Koffie PRODUCTEN