True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI ALKMAAR

Patrick van den Berghe leidt je graag rond in de wereld van koffie, thee, zetsystemen en lekkers dat daarbij past! kom gezellig langs voor een kopje en een praatje.

Koffie Alkmaar

Wij bezorgen kosteloos aan huis; neem contact met ons op om je bestelling door te geven. Ook kun je nog steeds bij ons terecht voor koffie to go!

Op de Marktstraat 13 in Alkmaar loop je binnen in een sfeervolle Kaldi-winkel met industrieel interieur met oranje en bruine tinten. Patrick van den Berghe en zijn medewerkers nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Patrick: “Ik ben er écht van overtuigd dat wij de lekkerste koffie in Alkmaar hebben. Dat hoor ik ook terug, zowel van onze vaste bezoekers als van de vele toeristen die we hier ontmoeten.”

Patrick vindt passie erg belangrijk. “Ik wil de beste service bieden en dat merk je ook bij ons in de zaak. Ik zorg dat de service op heel hoog niveau is. De sfeer in onze winkel is  heel goed. Door onze ervaring en passie kunnen wij je informeren over alles wat koffie en thee betreft. Je kunt gezellig bij ons zitten, wat eten en drinken. Maar wij verkopen ook alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie of thee te maken.”

Lunchen in Alkmaar

Ook voor de lekkerste tosti’s en gebak kan je terecht bij Kaldi Alkmaar, dagverse gebakken waar je je lippen bij aflikt! Natuurlijk met de lekkerste koffie van Nederland, dit kan zowel op het terras of binnen.

Zondagsopening

Wij zijn elke zondag geopend van 12:00 - 17:00.

Jura dealer

Kaldi Alkmaar is geautoriseerd Jura dealer. Wij demonstreren je graag de mogelijkheden van de verschillende Jura machines, zodat jij ook thuis topkwaliteit koffie kunt zetten.

Barista Workshop

De fijne kneepjes van het baristavak leren? Dat kan bij Kaldi Alkmaar. Meld je aan voor een barista workshop met basis latte art technieken.

Kijk hieronder voor de beschikbare data. Er zijn momenteel geen beschikbare data. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, dan informeren wij u zodra er nieuwe data bekend zijn. Lees hier wat een barista workshop bij Kaldi inhoudt:

Meer informatie

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.