Kaldi Amersfoort

Kaldi Amersfoort


Fred Homan heet je van harte welkom in zijn Kaldi vestiging in Amersfoort. In een prachtig historisch pand met een fraaie gevel uit 1687: ‘D’GEKROONDE BYE KORF’ zorgt hij voor een ware smaakbeleving en gastvrije ambiance.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 17.30
  • VRIJDAG09.30 - 17.30
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Amersfoort

Wegens persoonlijke omstandigheden is de vestiging in Amersfoort gesloten. Wij verwijzen u graag naar onze webshop of kijk in ons winkeloverzicht voor een andere vestiging bij u in de buurt.

Vragen? U bereikt Kaldi hoofdkantoor telefonisch op 038-4669338  of via mail

Vanaf de heropening op 14 juni 2017 kun je bij Kaldi Amersfoort uiteraard genieten van diverse smaken koffie en thee maar nu ook van een divers assortiment huisgemaakt gebak, Leonidas bonbons en ambachtelijk gemaakte broodjes.

Koffie en thee is bij Kaldi een beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten. Graag adviseren wij je, zowel voor thuis als op de zaak, bij je keuze voor thee of koffie. Vanzelfsprekend kan je daarbij gebruikmaken van ons proeflokaal. Je kunt bij ons namelijk zowel binnen als buiten in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijk gebak of een keuze maken uit de diverse ambachtelijke broodjes. WiFi is aanwezig.

In onze volledig nieuwe, trendy zaak tref je ook een grote sortering koffie-volautomaten, espressomachines en andere koffiezetsystemen aan, welke wij graag voor je demonstreren. Is de gewenste machine niet op voorraad? In overleg bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Nagenoeg alle espressomachines kunnen worden geleverd en eventueel thuis worden geïnstalleerd. Wij zijn ook officieel Jura dealer.

Tevens kun je bij ons terecht voor onderhoud van koffiemachines, een eerlijk advies, cadeaus en feestpakketten op maat. We hebben alle denkbare koffie- en theeaccessoires, kopjes, glazen, chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Heb je een speciale wens? Vraag het ons.

Vergaderen of in alle rust een klantgesprek voeren? Ook dat kan in een mooie ruimte achter onze vestiging. Vraag naar de mogelijkheden.

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

Fred Homan nodigt je graag uit zodat hij deze ervaring en passie met je kan delen.

Graag tot ziens bij Kaldi Amersfoort!

 

Koppelbox als geschenk

Bakker Jeffrey van Gent, van de Van Gent Pattiserie aan de Noordewierweg, ontmoette aan de toonbank van zijn bakkerij verschillende ondernemers uit het Soesterkwartier. ‘Verborgen’ ambachtelijke ondernemers. Dat zette hem aan het denken. Hij besloot de ondernemers te benaderen en hen te vragen of zij niet de krachten zouden willen bundelen. Een geschenkenpakket met voornamelijk kleine, lokale ondernemers uit de wijk. Dat idee resulteerde in de Koppelbox.

In de doos zitten patés en rillettes van Inge Janson van Madame Paté en de Pinot Noir Serendipity wijn van Monique Breuer. De bieren Matties Blond en Matties Weizner van de Soesterkwartierse brouwerij Mattie van Jeroen Ploeg of de honing Saison bier van de brouwers Gerbrant Brugman en Dimitri Grossouw van Soester Kwartierbier. Maar ook de Amersfoortse Kei Blend koffie en de Warme Sokken Winterthee van Kaldi Koffie en Thee van Fred Homan en de speltkoeken en notendadel van de initiatiefnemer Jeffrey van Gent.

De Koppelbox kost 34,95 euro. De ‘extra luxe’ uitvoering kost 59.95 euro. Het ontwerp van de Koppelbox is gemaakt door de Soesterkwartierse kunstenares Hedy Vermeer.

De flyer van de koppelbox

 

  • Jura Impressa C60 vooraanzicht

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden