True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI APELDOORN

Gert-jan Schilder heet je van harte welkom in zijn Kaldi vestiging in Apeldoorn aan de Paslaan. In de voormalige ijssalon la venezia helpt hij je graag met de keuze voor de koffie en of thee die bij je past.

Koffie Apeldoorn

Al vele jaren een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Apeldoorn en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten. Graag adviseren wij je, zowel voor thuis als op de zaak, bij de keuze voor thee of koffie. Vanzelfsprekend kan je daarbij gebruikmaken van ons proeflokaal.

In de eerste Kaldi volgens het nieuwe concept, tref je daarnaast een grote sortering aan van koffie-volautomaten, espressomachines en andere koffiezetsystemen, welke wij graag demonstreren. Desgewenst word je Jura koffie-volautomaat thuis of op de zaak afgeleverd en geïnstalleerd.

Koffie drinken in Apeldoorn? Bij Kaldi Apeldoorn zowel binnen als buiten op het terras in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijke zoetwaren of meergranen baguette met vers hartig beleg, vergezeld van een krantje of magazine (gratis wifi).

Tevens kan je bij ons terecht voor onderhoud van koffiemachines, een eerlijk advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Kaldi Apeldoorn verkoopt naast koffie en thee alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen, kopjes, glazen, chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Zo verkoopt Kaldi Apeldoorn de overheerlijke Belgische Leonidas bonbons, als enige in de binnenstad. Heb je een speciale wens? Vraag het ons.

Wij bezorgen koffie, thee, onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten e.d.) op het adres naar keuze in Apeldoorn e.o.

Wil je ’s avonds vergaderen in een rustige, besloten ambiance? De ruimte van Kaldi Apeldoorn is daarvoor beschikbaar (maandag t/m woensdag).

Graag verwelkomen Gert-Jan en Daphne Schilder je bij Kaldi Apeldoorn!

Koopzondag

Elke eerste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je bent dan van harte welkom!

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.