True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI ARNHEM

Patrick Prinz is het gezicht van de vestiging in Arnhem. Hij helpt je graag op weg met kundig advies over bijvoorbeeld espressomachines.


Koffie Arnhem

Beleef, proef, ontdek en geniet van heerlijke koffie of thee bij Kaldi Arnhem. Kaldi Arnhem is gevestigd in een historisch pand aan de Weverstraat 13b. Kom gezellig langs voor een heerlijke kop koffie, thee of advies over een espressomachine!

Koffie die bij jou past

Patrick Prinz streeft ernaar de beste service te bieden. Samen met zijn team informeert hij je graag over alles wat koffie en thee betreft en helpt je ontdekken welke koffie en zetsysteem het best bij jou past. Er worden meerdere soorten machines verkocht zoals: Jura, Sage, Lelit, Rocket en nog veel meer.

Genieten in de historische binnentuin

Koffie drinken in Arnhem? Tijdens zomerse dagen is de heerlijke binnentuin een rustige en ontspannen plek om te genieten van een lekkere koffie of thee. Daarnaast kan je ook genieten van een lunch tussen 10:00 en 18:00.

Onderhoud

Ook voor onderhoud en reparaties kan je terecht bij Kaldi Arnhem, wanneer iets niet binnen de vestiging kan worden gerepareerd, zorgen wij dat het extern wordt opgelost.

Machines, accessoires en cadeaupakketten

Naast topkwaliteit koffie en thee biedt Kaldi Arnhem ook een uitgebreid assortiment aan koffiemachines, accessoires en zoetwaren. Ook stelt Patrick graag een cadeaupakket voor je samen.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.