True

 • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
 • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
 • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI BERGEN OP ZOOM


René Franken heet je graag welkom in zijn vestiging in de Kremerstraat. Alles over koffie, thee, wat lekkers voor erbij, zetsystemen en reiniging vind je hier!

Koffie Bergen op Zoom

Sinds kort een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Bergen op Zoom en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten. Graag adviseren wij je, zowel voor thuis als op de zaak, bij je keuze voor thee of koffie. Vanzelfsprekend kan je daarbij gebruikmaken van ons proeflokaal.

In onze volledig nieuwe trendy zaak tref je ook een grote sortering koffie-volautomaten, espressomachines en andere koffiezetsystemen aan, welke wij graag voor u demonstreren. Is de gewenste machine niet op voorraad? In overleg bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Nagenoeg alle espressomachines kunnen worden geleverd en eventueel thuis worden geïnstalleerd. Wij zijn ook officieel Jura dealer.

Je kunt bij Kaldi zowel binnen als buiten in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijk gebak of een keuze maken uit diverse panini’s of tosti’s, vergezeld van een krantje of magazine (gratis wifi).

Tevens kun je bij ons terecht voor onderhoud van koffiemachines, een eerlijk advies, en cadeaus en feestpakketten op maat.

Kaldi verkoopt naast koffie en thee ook alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen, kopjes, glazen, chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Heb je een speciale wens? Vraag het ons.

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

René Franken nodigt je graag uit zodat hij deze ervaring en passie met je kan delen.

Graag tot ziens bij Kaldi in Bergen op Zoom!


High Tea Bergen op Zoom

Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! We hebben keuze uit 3 soorten high tea:

 • ‘Original Afternoon Tea’ geserveerd op een etagère € 13,50 p.p:

  Scones met een compote van aardbeien en een clotted cream, een macaron (smaak varieert), Dolci Baci, een klein assortiment bonbons, een klein gebakje uit de winkel (assortiment varieert) en een heerlijke meringue.

 • High Tea’ geserveerd in 2 rondes € 18,50 p.p:

  Scones met een compote van aardbeien en een clotted cream, een macaron (smaak varieert), Dolci Baci, klein assortiment bonbons, meringue, een klein soepje van de dag, een mini sandwiches, mini wraps en een frisse boeren yoghurt met vers fruit en vanille.

 • ‘Kaldi’s Royale Tea’ geserveerd in 3 rondes € 22,50 p.p:

  Scones met een compote van aardbeien en een clotted cream, een macaron (smaak varieert), Dolci Baci, een klein gebakje uit de winkel (assortiment varieert), meringue, klein assortiment bonbons, een glas prosecco, een klein soepje van de dag, mini sandwiches, mini wraps, een frisse boeren yoghurt met vers fruit en vanille en een kop koffie naar keuze.

Voor alle high tea varianten geldt het volgende:

 • Reserveren graag minimaal 1 dag van tevoren.

 • Inhoud kan variëren per seizoen.

 • Alles wordt geserveerd met onbeperkt thee.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.