True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI DEVENTER - BRINK

 


Deventer ontwikkelt zich als koffiestad, met Kaldi voorop. Hier kun je volop genieten van de lekkerste koffie en thee.

Koffie Deventer – Brink 

Thom en Lisa nemen je bij Kaldi Deventer graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie- en theespecialiteiten. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. In hun Kaldi-vestiging adviseren Thom en Lisa je graag over de mooiste machines en accessoires, om thuis ook de perfecte koffie of thee te kunnen zetten.

Thom en Lisa waren al jaren werkzaam bij Kaldi voordat zij het avontuur aangrepen om op 26-jarige leeftijd de volgende stap te zetten als ondernemers. Koffie en thee is bij hen een beleving. Je kunt in een ontspannen sfeer lekker genieten van een drankje met wat lekkers. Kies er een krantje bij of maak gratis gebruik van de WiFi. Ook kun je het terras als flexibele werkplek gebruiken (met uitzondering van markturen).

Koffie en thee thuisbezorgd!

Komt het je niet uit om langs te komen? Maar kun je ook niet zonder Kaldi koffie en/of thee? Wij bieden de mogelijkheid om thuis te bezorgen, dit doen wij via de fietskoerier. Benieuwd naar de opties? Je kunt ons het beste bereiken via:

 Deventer@kaldi.nl

 0570-616599 

 https://www.instagram.com/kaldideventer/

Koffie voor onderweg

Om onze drankjes voor iedereen beschikbaar te maken hebben wij extra voordelige meeneemprijzen! Van € 1,75 voor een espresso tot € 3,25 voor een latte macchiato. Ook verkrijgbaar met haver-, soja- of kokosmelk. Handig voor onderweg naar het station of een krappe maand.

Lunchen in Deventer

Is koffie alleen niet genoeg en wil je ook een lekker hapje eten? Dat kan! Geniet van een van de heerlijke lunchgerechten of een stukje ambachtelijke taart.

Alle zondagen geopend

Alle regulieren zondagen zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Parkeren Deventer

Dichtbij en goedkoop parkeren? Plaats hier uw auto:

Centrumgarage Deventer

Op de Keizer 1

7411 TC Deventer

0570 – 61 60 99

info@centrumgaragedeventer.nl

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.