True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Meer dan 20 Kaldi vestigingen 

KALDI DEVENTER - BRINK

 


Deventer ontwikkelt zich als koffiestad, met Kaldi voorop. Hier kun je volop genieten van de lekkerste koffie en thee.

Koffie Deventer – Brink 

Thom en Lisa nemen je bij Kaldi Deventer graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie- en theespecialiteiten. Samen met huisgemaakte taart en een lekkere verse lunch kun je er uitgebreid genieten. In hun Kaldi-vestiging adviseren Thom en Lisa je graag over de mooiste machines en accessoires.  

Thom en Lisa waren al jaren werkzaam bij Kaldi voordat zij het avontuur aangrepen om op 26-jarige leeftijd de volgende stap te zetten als ondernemers. Koffie en thee is bij hen een beleving. Je kunt in een ontspannen sfeer lekker genieten van een drankje met de smooth jazz of stoere Beatles op de achtergrond. Kies er een krantje bij of maak gratis gebruik van de WiFi. Ook kun je Kaldi Deventer als flexibele werkplek gebruiken (met uitzondering van markturen). Vanaf 8.00 uur kun je de dag goed starten met een werkontbijt.


Koffie en thee thuisbezorgd!

Kom je liever niet in de winkel? Maar kun je ook niet zonder Kaldi koffie en/of thee? Wij bieden de mogelijkheid om thuis te laten bezorgen, dit doen wij via de fietskoerier. Benieuwd naar de opties? Je kunt ons het beste bereiken via:

 Deventer@kaldi.nl

 0570-616599 

 https://www.instagram.com/kaldideventer/

Koffie voor onderweg

Om onze drankjes voor iedereen beschikbaar te maken hebben wij extra voordelige meeneemprijzen! Van € 1,50 voor een espresso tot maximaal € 3,00 voor een latte macchiato. Handig voor onderweg naar het station of een krappe maand.


Alle zondagen geopend

Alle regulieren zondagen zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.


Parkeren Deventer

Dichtbij en goedkoop parkeren? Plaats hier uw auto:
Centrumgarage Deventer
Op de Keizer 1
7411 TC Deventer
0570 – 61 60 99
info@centrumgaragedeventer.nl

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.