True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie drinken in Deventer

Samen met haar team neemt Lisa je bij Kaldi Deventer graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie en thee. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. Zij adviseren je graag over de mooiste machines en accessoires, om thuis ook de perfecte koffie of thee te kunnen zetten.

Openingstijden

  • MAANDAG Gesloten
  • DINSDAG 09.00 - 17.00
  • WOENSDAG 09.00 - 17.00
  • DONDERDAG 09.00 - 17.00
  • VRIJDAG 09.00 - 17.00
  • ZATERDAG 09.00 - 17.00
  • ZONDAG 10.00 - 16.00

  • Alle regulieren zondagen zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Clarico-Text-Image-2

Over Lisa en haar Kaldi Deventer

Samen met haar team neemt de geboren Deventaar Lisa je bij haar Kaldi graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie en thee. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. Zij adviseren je graag over de mooiste machines en accessoires, om thuis ook de perfecte koffie of thee te kunnen zetten als een ware thuis barista. Laat je meenemen in een wereldreis van koffie smaken, aroma's en zetmethodes om er met persoonlijk advies achter te komen welke koffie of thee perfect bij jou past.

Lisa was al jaren werkzaam bij Kaldi voordat zij het avontuur aangreep om op jonge leeftijd de volgende stap te zetten als onderneemster.  Als geboren Deventenaar is het ondernemerschap in haar eigen woonplaats natuurlijk een droom die uitkomt! Koffie en thee is hier een beleving, iets wat Lisa en haar team met passie uitdragen.

Bij Kaldi Deventer kan jij in een ontspannen sfeer lekker genieten van jouw drankje met wat lekkers. Kies er een krantje bij of maak gratis gebruik van de WiFi. Ook ben je welkom om het terras als flexibele werkplek te gebruiken (met uitzondering van markturen).

Koffie en thee thuisbezorgd!

Komt het je niet uit om langs te komen? Maar kun je ook niet zonder Kaldi koffie en/of thee? Wij bieden de mogelijkheid om thuis te bezorgen, dit doen wij via de fietskoerier. Benieuwd naar de opties? Je kunt ons het beste bereiken via:

  deventer@kaldi.nl  

 0570 - 616 599

  @Kaldideventer


Parkeren in Deventer

Dichtbij en goedkoop parkeren? Plaats hier uw auto:

Centrumgarage Deventer
Op de Keizer 1, 7411 TC Deventer

Clarico-3 Columns Style 2

Koffie voor onderweg

Om onze drankjes voor iedereen beschikbaar te maken hebben wij extra voordelige meeneemprijzen! Van € 1,75 voor een espresso tot € 3,25 voor een latte macchiato. Ook verkrijgbaar met haver-, soja- of kokosmelk. Handig voor onderweg naar het station of een krappe maand.

Lunchen in Deventer

Is koffie alleen niet genoeg en wil je ook een lekker hapje eten? Dat kan bij Kaldi Deventer! Geniet van een van de heerlijke lunchgerechten of een stukje ambachtelijke taart voor naast jouw favoriete kopje koffie.

Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2

Machine specialisatie

Er is hier gespecialiseerd in de merken: Jura, Sage en Quickmill. Dus al het mooiste voor thuisbarista of de gemakkelijke koffie. Ook kunnen wij ons specialiseren in andere merken, neem in dit geval even contact met ons op of kom gerust langs.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.