Kaldi Ede

Een Kaldi kopje op een bijl

Kaldi Ede


Bep van den Brink gaat graag samen met jou op zoek naar de koffie die het beste bij jouw smaakvoorkeur past.

  • Openingstijden
  • MAANDAG12.00 - 17.30
  • DINSDAG10.00 - 17.30
  • WOENSDAG10.00 - 17.30
  • DONDERDAG10.00 - 17.30
  • VRIJDAG10.00 - 17.30
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Ede

Franchisenemer Herko Ubbink heeft zijn derde Kaldi vestiging geopend! Herko is al eigenaar van twee vestigingen in Deventer aan de Brink en de Spijkerboorsteeg en breidt nu uit naar Ede. De Edese Bep van den Brink zal de vestiging met veel enthousiasme gaan runnen, dus kom vooral eens langs voor een goede kop koffie of thee!

Kaldi is een franchiseorganisatie van koffiespeciaalzaken en is een uniek concept door haar combinatie van espressobar in een retail omgeving. Bij Kaldi draait alles om het genieten van goede koffie en gaan we samen op zoek naar de koffie die het beste bij jouw smaakvoorkeur past. Ook vind je hier mooie zetsystemen en reinigingsmiddelen, porselein en zoetwaren. Zo heb je alle ingrediënten om thuis de lekkerste koffies te zetten! De speciaalzaak past door haar veelzijdigheid uitstekend in een bruisende stad als Ede.

Houd onze website in de gaten voor de opening en leuke acties!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Zwolle en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Zwolle en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden