Kaldi Eindhoven

Eigenaar Kaldi Eindhoven

Kaldi Eindhoven


Ton Schuurman is al jaren een bekend gezicht aan het Catharinaplein in Eindhoven. Vanuit zijn koffie en theewinkel voorziet hij in de vraag naar goede koffie en thee.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG10.00 - 17.30
  • WOENSDAG10.00 - 17.30
  • DONDERDAG10.00 - 17.30
  • VRIJDAG10.00 - 21.00
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*12.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Eindhoven

De Kaldi koffielegende

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je dus ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Ton Schuurman nodigt je daarom ook graag uit om deze ervaring en passie met ons te delen. Tussen het winkelen, studeren of gewoon om te ontspannen van heerlijke koffie en thee. Tot snel in onze winkel!

Koopzondagen

Wij zijn alleen op de 1e koopzondag van de maand geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kom gerust eens langs!

Demonstratie koffiemachines met leuke korting ! Kom kijken en proeven

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Eindhoven en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Eindhoven en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden