True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI ENSCHEDE

 


Kom langs voor uitleg en advies over de lekkerste koffie en de juiste espressomachines.

Clarico-Full Image

Koffie Enschede

Guus IJzereef verwelkomt je graag in zijn winkel waar hij je voorziet van advies bij het vinden van jouw persoonlijke koffiesmaak, favoriete thee of bij het vinden van een espressomachine of ander zetsysteem die past bij jouw koffievoorkeur. 

Guus heeft in 2020 besloten zijn passie voor koffie en thee in te gaan zetten om anderen te laten genieten van de smaaksensatie van echte kwaliteitskoffie en -thee. Hij gaat graag samen met jou op zoek naar de smaak die bij je past.

Zijn liefde voor en kennis van het product deelt hij graag met je onder het motto “liever één keer daags genieten van een perfecte kop koffie dan 10 bakkies troost per dag"


Uitgebreid assortiment

Met een uitgebreid assortiment aan koffie en thee biedt Kaldi een passende smaakervaring voor iedereen. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor allerlei zetsystemen. Guus helpt je graag op weg in de wereld van percolators, slow coffee en filterkoffie.   

Ervaren zegt meer dan 1000 woorden: Guus bereidt graag de heerlijkste koffiespecialiteiten voor je,  nu nog To Go maar hopelijk snel weer To Stay. Uiteraard geserveerd met iets lekkers, zoals een ‘zoet kusje’ (dolci baci).


Cadeaupakketten

Ook kun je bij ons terecht voordiverse koffie- en thee pakketten, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Leuk om cadeau te geven. Speciale wensen? Wij stellen graag met jou een pakket samen.


Barista kwaliteit thuis

Om ook thuis te genieten van dat perfecte kopje koffie van barista kwaliteit, bieden wij in onze vestiging een uitgebreid assortiment zetsystemen. Van cafetière tot moka potje, van halfautomaat van Sage tot volautomatische espressomachines van JURA. Tevens kun je bij ons terecht voor hoogwaardige accessoires en alle reinigingsmiddelen.


Service & onderhoud

Ook na aankoop van een zetsysteem ben je uiteraard welkom bij ons voor service en onderhoud.


Barista Workshop

Ben je benieuwd naar de skills van de barista en wil je leren hoe je dit ook thuis op jouw machine toepast? Zodra de omstandigheden het weer toelaten kun je bij ons terecht voor barista workshops. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Vragen of wensen? Neem vooral contact op of kom eens langs! Ik kijk ernaar uit!

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.