True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI GOUDA

 


Wie koffie zegt in Gouda zegt Bob Houkes. Bob verrast zijn klanten al jaren met koffie weetjes en kennis van zijn producten.


 

Koffie Gouda

Schuin tegenover het historische stadhuis en de kaaswaag verwelkomen Bob Houkes en zijn team je graag in hun sfeervolle winkel. Al ruim 11 jaar lang delen zij met passie hun kennis van koffie en thee. Bij Kaldi Gouda vind je dé specialisten op het gebied van koffiemachines, accessoires en alles wat met koffie en thee te maken heeft.

Lekker zitten

Koffie drinken in Gouda? Je kunt hier lekker even ontspannen en een kopje koffie drinken in onze prachtige winkel, geen tijd? geen probleem! Je kan ook koffie to go meenemen!

 

Advies op maat

Wil je hulp bij de keuze van de juiste koffie(machine)? Of een mooi cadeaupakket samenstellen? Bij Kaldi Gouda helpen wij je graag met een persoonlijk advies. Daarbij kan er ook onderhoud geboden worden aan espressomachines. Vraag in de winkel naar extra informatie.

Zetsystemen

Naast een groot aanbod espressomachines zijn er ook nog andere zetsystemen te koop bij Kaldi Gouda, onder andere: Slow coffee maker, cafetières, syphons of de Technivorm Moccamaster!


Bob en zijn enthousiaste team hopen je snel te mogen verwelkomen bij Kaldi koffie & thee Gouda!


Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.