True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI GRONINGEN

 


Fokko Schepel geeft je de beste adviezen op espressomachine gebied. Daarnaast weet hij heel veel over koffie en thee. Hij vertelt je graag meer onder het genot van een kopje koffie of thee.

In verband met een verbouwing zijn wij gesloten van 19 tot en met 26 april

Daarna heten wij jullie weer welkom volgens de reguliere openingstijden.


Koffie Groningen voor zakelijk en privé

Meer dan 20 verschillende blends koffie, 50 soorten losse thee (allemaal eigen blends), koffiepads en 10 smaken Lavazza-capsules: dan ben je een specialist.

Al jaren zijn wij een begrip voor de liefhebber van koffie en thee in Groningen en verre omstreken. In onze winkel aan de Westerhaven in Groningen (nabij de Primark en tussen Nike en Hema) tref je de grootste sortering van espressomachines en andere koffiezetsystemen van Noord Nederland aan. Wij adviseren je, zowel zakelijk als privé, graag bij de keuze voor thee of koffie. In ons proeflokaal kunt u ook espressomachines testen.

Koffie en thee is bij ons beleving. Je kunt bij ons in een gezellige ambiance rustig genieten van een drankje (met gebak, koeken, chocola, cake en meer) met sfeervolle muziek op de achtergrond en met een krantje, magazine of tablet (gratis WiFi) op tafel.

Je kunt bij ons terecht voor het beste (merkonafhankelijke) advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Wij verkopen naast koffie en thee alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen voor (bijna) alle koffiemachines, capsules voor Nespresso-apparaten, kopjes, glazen, chocolade, noga, siropen, koekjes en veel meer.

Wij bezorgen alle onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten en dergelijke), koffie en thee dagelijks op het adres van je keuze.

Kaldi Groningen is alle dagen van het jaar geopend behalve op Eerste en Tweede Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

* Wij zijn op zondag gesloten.

Barista workshop 

De volgende data zijn beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt 

- Maandag 27 mei

- Woensdag 29 mei

- Vrijdag 28 juni

Interesse? Neem dan contact op via groningen@kaldi.nl

Een workshop begint bij ons om 19.00 uur en eindigt meestal rond de klok van 22.00 uur (meestal later, hangt van het enthousiasme van de groep af natuurlijk).
Na afloop ontvangt u een hand-out per e-mail van hetgeen zoals besproken is.

Plaats van handeling is onze winkel aan de Westerhaven 62 A in Groningen.

De prijs per deelnemer bedraagt € 45,00. Indien gewenst kunt u ook een tegoedbon op naam krijgen die dan ingewisseld kan worden wanneer het de ontvanger goed uitkomt.

Met de groep van maximaal 8 deelnemers gaan we aan de slag om die avond te leren:

  • wat de oorsprong en geschiedenis is van koffie;

  • welke koffiesoorten we onderscheiden en wat zijn de verschillen zijn;

  • welke zetsystemen er zijn en hoe we die het beste gebruiken.

En natuurlijk gaan we vooral aan de slag om de ultieme espresso en cappuccino te bereiden. Op deze avond behandelen we (zo’n beetje) de stof zoals die voor de SCA Barista Basis opleiding wordt voorgeschreven.

Natuurlijk is er gelegenheid om uw specifieke vragen te stellen. 

U betaalt vooraf. Na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief. Mocht de workshop geen doorgang vinden dan betalen wij u direct het betaalde terug tenzij u voor een tegoedbon kiest.

Als u de workshop cadeau heeft gekregen (bijvoorbeeld bij een recente aanschaf van een halfautomaat bij ons of omdat u een tegoedbon heeft gekregen) dan verzoeken wij u dit bij de aanmelding aan te geven.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kunt u het beste doen door een email te sturen naar groningen@kaldi.nl.

 

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.