True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI GRONINGEN

 


Fokko Schepel geeft je de beste adviezen op espressomachine gebied. Daarnaast weet hij heel veel over koffie en thee. Hij vertelt je graag meer onder het genot van een kopje koffie of thee.


Koffie Groningen voor zakelijk en privé

Meer dan 20 verschillende blends koffie, 50 soorten losse thee (allemaal eigen blends), koffiepads en 10 smaken Lavazza-capsules: dan ben je een specialist.

Al jaren zijn wij een begrip voor de liefhebber van koffie en thee in Groningen en verre omstreken. In onze winkel aan de Westerhaven in Groningen (nabij de Primark en tussen Nike en Hema) tref je de grootste sortering van espressomachines en andere koffiezetsystemen van Noord Nederland aan. Wij adviseren je, zowel zakelijk als privé, graag bij de keuze voor thee of koffie. In ons proeflokaal kunt u ook espressomachines testen.

Koffie en thee is bij ons beleving. Je kunt bij ons in een gezellige ambiance rustig genieten van een drankje (met gebak, koeken, chocola, cake en meer) met sfeervolle muziek op de achtergrond en met een krantje, magazine of tablet (gratis WiFi) op tafel. Je kunt ook genieten van een heerlijk ontbijt vanaf € 2,49 (tot 11.30 uur). Ook om mee te nemen.

Je kunt bij ons terecht voor het beste (merkonafhankelijke) advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Wij verkopen naast koffie en thee alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen voor (bijna) alle koffiemachines, capsules voor Nespresso-apparaten, kopjes, glazen, chocolade, noga, siropen, koekjes en veel meer.

Wij bezorgen alle onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten en dergelijke), koffie en thee dagelijks op het adres van je keuze.

Kaldi Groningen is alle dagen van het jaar geopend behalve op Eerste en Tweede Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

* Wij zijn op zondag gesloten.

Barista workshop 

De Barista Workshops worden tot nader order niet gegeven. Zodra dit weer mogelijk is vermelden we de nieuwe data op deze website. U kunt ook een email sturen naar groningen@kaldi.nl en dan informeren wij u automatisch als er nieuwe data bekend zijn.

Wil jij ook de fijne kneepjes van het Barista vak leren? Neem dan deel aan onze informatieve en gezellige drie uur durende Barista Workshop. Je vindt de data voor de workshops naast de openingstijden.

Maar wat houdt een barista workshop in? Met een groep van 4 tot maximaal 8 deelnemers ga je aan de slag om in een avond te leren:
• wat de oorsprong en geschiedenis is van koffie;
• welke koffiesoorten we onderscheiden en wat de verschillen zijn;
• welke zetsystemen er zijn en hoe we die het beste kunnen gebruiken.
En natuurlijk gaan we aan de slag om de ultieme espresso en cappuccino te bereiden. Op deze avond behandelen we (zo’ n beetje) de stof zoals die voor de SCAE Barista Basis opleiding wordt voorgeschreven.

Natuurlijk is er gelegenheid om je specifieke vragen te stellen.

De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De kosten bedragen € 39,95 per deelnemer.
Graag tot ziens!

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.