True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie in Helmond

Ontdek de heerlijke smaken van de Kaldi koffie en thee. Proef deze ter plekke in de winkel of op het zonnige terras. Bij Kaldi Helmond ontvang jij persoonlijk advies over alles wat met koffie en thee te maken heeft zodat jij ook thuis kan genieten van barista-kwaliteit kopjes koffie! 

Openingstijden

  • MAANDAG Gesloten
  • DINSDAG Gesloten
  • WOENSDAG 09.30 - 17.30
  • DONDERDAG 09.30 - 17.30
  • VRIJDAG 09.30 - 17.30 ZATERDAG 09.30 - 17.00 ZONDAG

    Gesloten
Clarico-Text-Image-1

Ter overname: Kaldi Helmond


In de gezellige specialiteitenstraat, Oude Aa, in het centrum van Helmond ligt Kaldi Helmond. Gelegen in een mooi en knus hoekpand met veel glas, waardoor het interieur en de artikelen in de winkel goed te zien zijn. Kaldi Helmond is een koffie- en theespeciaalzaak, cadeauzaak en horeca/proeflokaal op een perfecte locatie.

Aan de lange zijde van het pand ligt een karaktervol terras (20 zitplaatsen) met een Plataan die in de zomer als een mooie parasol boven het terras aanwezig is.

Op loopafstand zijn voldoende parkeergelegenheden en op 5-10 lopen ben je vanaf Helmond CS zo in het mooie centrum van Helmond. 

Ben je nieuwsgierig en/of geïnteresseerd, neem dan contact op met eigenaresse Ingrid om onder het genot van een goede kop koffie kennis te maken met elkaar.

Clarico-Image-Text
Clarico-Image-Text
Clarico-Image-Text

Over Kaldi Helmond

Ingrid de Groot, eigenaar van Kaldi Helmond, streeft ernaar om haar gasten een gezellig moment te bieden. Ingrid creëert de meest vertrouwde plek in Helmond waar je voor een kop koffie of thee komt, die je daarna ook thuis nog lekker kunt drinken. Ze biedt daarbij ook leuke cadeauverpakkingen aan, ideaal voor een creatief cadeau voor verjaardag, feestje of andere gelegenheid.

Clarico-Image-Text

Koffie op het terras

Op mooie dagen kun je bij Kaldi Helmond heerlijk genieten van het ruime terras dat de winkel biedt. Onder de plataan, die als natuurlijke parasol fungeert, kun je heerlijk genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.

Advies bij de aankoop van een koffiemachine

Ingrid kan je alles vertellen over de verschillende koffies en thee (en hun herkomst) en zoekt samen met jou de smaak die het beste bij jou past. Naast de topkwaliteit koffie en thee ben je bij Kaldi Helmond ook aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe koffiemachine en accessoires. Ingrid adviseert je en biedt ook onderhoud aan je koffiemachine.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.