True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €75,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

KALDI LEEUWARDEN

 


Frank Postma heet iedereen van harte welkom om zijn passie voor koffie en thee mee te delen. Je bent hier aan het juiste adres voor een goed advies over alles wat met koffie en thee te maken heeft. Ook voor koffiemachines of een leuk presentje ben je bij Kaldi in de kleine kerkstraat aan het goede adres.

Koffie & Thee Leeuwarden

Bij Kaldi wordt gebruik gemaakt van koffiebonen die op ambachtelijke wijze zijn gebrand waardoor heerlijke smaken en aroma’s gecreëerd worden.

Met al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van koffie heet Frank Postma je van harte welkom bij Kaldi in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden, de gezelligste winkelstraat van de stad! Frank geeft je graag advies over de verschillende soorten koffie en zetsystemen die je terugvindt in de winkel. Naast een lekker kopje koffie of thee, kun je er ook slagen voor leuk cadeaupakket, die je ook nog eens zelf kunt samenstellen! 

Onderhoud

Ook voor alles om de machines netjes en schoon te houden kan je bij Frank Postma terecht. Is schoonmaakmiddel niet meer genoeg? Of werkt er iets niet zoals het hoort? Geen probleem, ook voor onderhoudsbeurten kan je bij Kaldi Leeuwarden terecht!

 

Heel graag tot snel!


Frank Postma
Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.