True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Prijswinnende Franchise Formule Kaldi

Over de Kaldi franchise formule

Kaldi Koffie & Thee is in 2000 opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een prijswinnende franchise formule. Met de lijfspreuk 'de kortste weg naar het perfecte kopje koffie' streven wij er naar om iedereen te laten genieten van kwalitatieve koffie. Inmiddels kan dit in meer dan 25 vestigingen in Nederland waar onze franchisenemers hun klanten de wereld van koffie laten ontdekken. Ben jij onze volgende ondernemende koffieliefhebber die Utrecht kennis laat maken met Kaldi koffie & thee?

"Het leukste aan ondernemen is dat je zelf je succes bepaalt. Als je hard werkt, zie je dit ook terug in je onderneming."

- Gert-Jan | Franchisenemer Kaldi Apeldoorn

Kaldi Franchisenemer Gert-Jan

Hoe gaat jouw Kaldi franchise er uit zien?

Een klein voorproefje van hoe jouw Kaldi in Utrecht er uit gaat zien. Warme kleuren van koper, tijdloos marmer en een focus op zowel retail als horeca. Jouw Kaldi zal een proeflokaal worden om klanten de wereld van koffie en thee te laten ontdekken.

Kaldi Franchise 2025 stijl
Kaldi Franchise nieuwe stijl
Kaldi Franchise nieuwe zithoek

Een eigen Kaldi openen in Utrecht?

Ontvang het gratis en vrijblijvende informatiepakket en lees alles over het deelnemen aan de Kaldi franchise formule. Wie weet open jij straks de deuren van jouw eigen Kaldi in Utrecht!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.